Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SI UNELTE DE EXPLOATARE > Clesti si patenti > Cleste cu varf ascutit

Click to zoom





33.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Clesti si patenti
Group : Cleste cu varf ascutit
Code : 10023
UM : BUC
Marca : Tolsen


 



Cleste cu varf ascuțit indoit 160 mm GRIPro, Industrial - Tolsen

Descoperă cleștele cu varf ascuțit indoit 160 mm GRIPro, Industrial de la Tolsen, cel mai bun partener pentru munca ta. Cu o lungime de 160 mm (6"), acesta este conceput pentru a indeplini nevoile oricărui profesionist. Fabricat din Cr-V și finisat cu o culoare neagră, acesta este durabil și rezistent la coroziune, făcandu-l potrivit pentru o varietate de aplicații industriale.
Cu un maner din plastic bicolor, cleștele este confortabil și sigur in mană. Ambalat intr-un blister dublu, acesta este ușor de depozitat și transportat.
 
 
 
Caracteristici:
  •  
  • Lungime: 160 mm (6")
  • Material: Cr-V, finisaj negru
  • Maner din plastic bicolor
  • Ambalare: blister dublu
 
 


Vă prezentăm seria Tolsen GRIPro - colecția finală de instrumente manuale pentru profesioniști care cer cel mai bun produs. Seria noastră GRIPro are o proiectare de prindere unică care asigură o prindere confortabilă și sigură, permițandu-vă să lucrați cu ușurință și incredere. De la chei și clești pană la șurubelnițe și ciocane, instrumentele noastre manuale sunt proiectate pentru a oferi performanțe și durabilitate excepționale, indiferent de sarcina de lucru. Folosim numai materiale de cea mai inaltă calitate și tehnici de fabricație de precizie pentru a crea instrumente care pot rezista celor mai dure condiții și pot dura ani de zile. Indiferent dacă sunteți in industria auto, de construcții sau de inginerie, puteți avea incredere in Tolsen GRIPro pentru a face treaba corectă. Nu vă mulțumiți cu mai puțin - faceți upgrade la Tolsen GRIPro astăzi și experimentați performanța finală in materie de instrumente manuale.
 
 
 
 

 

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com