Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SI UNELTE DE EXPLOATARE > Clesti si patenti > Instrumentul multifunctional

Click to zoom





73.90 LEI

La comanda



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Clesti si patenti
Group : Instrumentul multifunctional
Code : 30046
UM : BUC
Marca : Tolsen






Cleștele multifuncțional,  Tolsen 

Este o unealtă versatilă pentru uzul zilnic, care oferă o varietate de funcții. Indiferent dacă sunteți un bricolajist, un camper, un pasionat de activități în aer liber sau pur și simplu cineva care are nevoie de o unealtă practică pentru uzul zilnic, acest clește vă va ajuta cu siguranță să efectuați o varietate de sarcini.

Cu o lamă, un ferăstrău, diferite șurubelnițe, o pilă și chiar un deschizător de sticle, cleștele multifuncțional Tolsen este perfect pentru o varietate de sarcini. Vă rugăm să rețineți însă că mânerul nu este izolat și, prin urmare, poate să nu fie potrivit pentru electricieni.

Pentru a vă asigura că cleștele nostru multifuncțional este sigur și ușor de transportat, acesta este livrat cu o mică husă de protecție din material textil sintetic. Husa de protecție protejează cleștele de deteriorări și vă permite să-l luați oriunde cu dvs.

Cleștele multifuncțional Tolsen este un cadou minunat pentru oricine are nevoie de o unealtă practică pentru uzul zilnic. Fie pentru uz la domiciliu, la birou sau în timpul călătoriilor, acest clește vă va ajuta cu siguranță să efectuați o varietate de sarcini.


Caracteristici:

  • Material: oțel 2Cr13
  • Dimensiuni: 102x46x23 mm
  • Suprafață fin polisată
  • Ambalaj: card dublu blister
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com