Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SI UNELTE PT. GRADINA > Bomfaiere si fierastraie > Bomfaier

Click to zoom





14.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Bomfaiere si fierastraie
Group : Bomfaier
Code : 30106
UM : SET
Marca : Tolsen






Lama bomfaier de grădină (pentru materiale umede) 610 mm, GARDENEST Taie cu ușurință materialele umede din grădina ta cu noua Lama bomfaier de grădină de la GARDENEST!

Cu o lungime de 24 inch (610 mm), această lamă este perfectă pentru tăierea materialelor umede, precum crengi și frunze. Datorită dinților săi de tip B, cei de pe ambele fețe sunt tăiați pentru o eficiență maximă de tăiere, iar lama sa este fabricată din oțel 65Mn, care oferă durabilitate și rezistență. Lăma este, de asemenea, tratată termic pentru a-i mări duritatea și a-i crește durata de viață. Este ambalată intr-un ambalaj colorat pentru a fi ușor de depozitat și transportat.


Caracteristici:
  • Lungime: 24 inch (610 mm)
  • Dinți de tăiere de tip B
  • Lama de oțel 65Mn
  • Tratat termic pentru o duritate maximă
  • Ambalată intr-un ambalaj colorat

Transformă munca ta in grădină intr-o plăcere cu noua Lama bomfaier de grădină de la GARDENEST! Achiziționează acum și beneficiază de o tăiere eficientă și ușoară a materialelor umede!






GARDENST de la Tolsen - Scule de Grădinărit de Calitate Premium
Gama noastră premium de scule este concepută să fie durabilă, eficientă și ușor de utilizat, făcand grădinăritul o plăcere in loc de o corvoadă. Cu totul, de la foarfecele de tuns pană la cultivatoare, sculele noastre sunt perfecte pentru orice grădinar care dorește să-și imbunătățească jocul. Nu te mulțumi cu scule de calitate scăzută care se rup ușor și cauzează frustrare. Ai incredere in GARDENST de la Tolsen pentru o experiență de grădinărit fără probleme și plăcută.
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com