Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SI ACCESORII PT. ZUGRAVIT > Unelte de vopsit si tencuit > Accesorii pentru trafalet

Click to zoom





10.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Unelte de vopsit si tencuit
Group : Accesorii pentru trafalet
Code : 40096
UM : BUC
Marca : Tolsen

 
 
 
 
 

Tava pentru vopsea 365x275x60 mm - Tolsen
 

Ai nevoie de o tavă pentru vopsea de inaltă calitate pentru a-ți face treaba cu ușurință? Tava pentru vopsea Tolsen este soluția perfectă pentru tine. Această tavă este fabricată dintr-un material plastic rezistent și este proiectată pentru a-ți face treaba mai ușoară.

 

Caracteristici:
  • Dimensiuni: 365 x 275 x 60 mm;
  • Material: plastic;

Tava pentru vopsea Tolsen este o unealtă esențială pentru orice proiect de vopsire. Aceasta este proiectată pentru a-ți face treaba mai ușoară și mai eficientă. Dimensiunile de 365 x 275 x 60 mm iți permit să pui o cantitate mare de vopsea in tavă, astfel incat să nu mai fi nevoit să umpli tavă la fiecare cateva minute.

Materialul plastic din care este fabricată tava este durabil și rezistent, asigurand astfel o durată lungă de utilizare. Tava este ușor de curățat și de intreținut, fiind astfel o alegere excelentă pentru orice atelier sau garaj.

Cu Tava pentru vopsea 365x275x60 mm - Tolsen, ești pregătit pentru orice proiect de vopsire. Este un cadou perfect pentru tine sau pentru cineva drag care are nevoie de o tavă pentru vopsea de inaltă calitate.

 
 
 
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com