Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SI ACCESORII PT. ZUGRAVIT > Unelte de vopsit si tencuit > Mistrie

Click to zoom





19.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Unelte de vopsit si tencuit
Group : Mistrie
Code : 41057
UM : BUC
Marca : Tolsen







Mistrie pentru zidit caramizi maner din plastic 180 mm, dreata, GRIPro - Tolsen


Descoperă dreata pentru zidit caramizi cu maner din plastic de la GRIPro! 
Fabricată cu un maner ergonomic din plastic cu două componente, dreata noastră este proiectată pentru a-ți oferi o prindere confortabilă și sigură in timpul utilizării.
Ambalată intr-o pungă de polietilenă cu etichetă colorată, dreata noastră pentru zidit caramizi este ușor de transportat și depozitat. Indiferent că ești un profesionist sau un incepător, dreata noastră este un instrument indispensabil pentru orice proiect de construcție sau renovare.
Cu dimensiunea potrivită pentru ziditul caramizilor și o construcție solidă, dreata noastră este ideală pentru a iți ajuta să finalizezi proiectele tale de construcție și renovare cu precizie și eficiență.
Alege calitatea și durabilitatea oferită de dreata pentru zidit caramizi cu maner din plastic de la GRIPro și asigură-te că proiectele tale sunt executate cu succes. Cumpără acum și vei fi satisfăcut de performanța acesteia!

Caracteristici:
  • Dimensiuni: 7"/180mm (Maner din plastic)
  • Dimensiuni produs: 180*90*120mm
  • Diametru tijă de conectare: 9,5mm
  • Maner din plastic cu două componente
  • Ambalare: pungă de polietilenă cu etichetă colorată



Vă prezentăm seria Tolsen GRIPro - colecția finală de instrumente manuale pentru profesioniști care cer cel mai bun produs. Seria noastră GRIPro are o proiectare de prindere unică care asigură o prindere confortabilă și sigură, permițandu-vă să lucrați cu ușurință și incredere. De la chei și clești pană la șurubelnițe și ciocane, instrumentele noastre manuale sunt proiectate pentru a oferi performanțe și durabilitate excepționale, indiferent de sarcina de lucru. Folosim numai materiale de cea mai inaltă calitate și tehnici de fabricație de precizie pentru a crea instrumente care pot rezista celor mai dure condiții și pot dura ani de zile. Indiferent dacă sunteți in industria auto, de construcții sau de inginerie, puteți avea incredere in Tolsen GRIPro pentru a face treaba corectă. Nu vă mulțumiți cu mai puțin - faceți upgrade la Tolsen GRIPro astăzi și experimentați performanța finală in materie de instrumente manuale.
Caracteristici
General
Culoare:Negru
Material:Otel
Tip produs:Mistrie
Utilizare:Tencuit
Utilizat pentru:Universal
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com