Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SI ACCESORII PT. ZUGRAVIT > Unelte de vopsit si tencuit > Gletiera

Click to zoom





39.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Unelte de vopsit si tencuit
Group : Gletiera
Code : 41017
UM : BUC
Marca : Tolsen






Gletiera - Gletiera din inox, maner din plastic 280x120 mm cu dinti, GRIPro, Industrial - Tolsen

Descoperă gletiera din inox cu maner din plastic de la GRIPro (Industrial) - 41017! 

Fabricată din oțel inoxidabil de calitate superioară, această gletieră are un design ergonomic cu manerul din plastic, pentru a iți oferi confortul de care ai nevoie in timpul utilizării.

Cu dimensiunea de 280x120mm și cu dinte de 10x10mm, această gletieră este ideală pentru orice proiect de finisare a suprafețelor din locuința ta sau pentru activitățile de construcție și renovare.

Manerul din plastic are două componente, asigurand astfel o prindere confortabilă și sigură. In plus, ambalajul pungii de poliester cu etichetă colorată asigură o protecție suplimentară pentru gletiera ta.

Cumpără acum gletiera din inox cu maner din plastic de la GRIPro (Industrial) - 41017 și bucură-te de o experiență de finisare deosebită!


Caracteristici:

  • Maner din plastic
  • Fabricat din oțel inoxidabil
  • Dimensiune: 280x120mm
  • Dinte: 10x10mm
  • Manerul din plastic are două componente



Vă prezentăm seria Tolsen GRIPro - colecția finală de instrumente manuale pentru profesioniști care cer cel mai bun produs. Seria noastră GRIPro are o proiectare de prindere unică care asigură o prindere confortabilă și sigură, permițandu-vă să lucrați cu ușurință și incredere. De la chei și clești pană la șurubelnițe și ciocane, instrumentele noastre manuale sunt proiectate pentru a oferi performanțe și durabilitate excepționale, indiferent de sarcina de lucru. Folosim numai materiale de cea mai inaltă calitate și tehnici de fabricație de precizie pentru a crea instrumente care pot rezista celor mai dure condiții și pot dura ani de zile. Indiferent dacă sunteți in industria auto, de construcții sau de inginerie, puteți avea incredere in Tolsen GRIPro pentru a face treaba corectă. Nu vă mulțumiți cu mai puțin - faceți upgrade la Tolsen GRIPro astăzi și experimentați performanța finală in materie de instrumente manuale.

Caracteristici
General
Culoare:Negru
Material:Inox
Tip produs:Mistrie
Utilizare:Tencuit
Utilizat pentru:Universal
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com