Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SPECIALE SERVICE AUTO > Accesorii scule auto > Pompa de bicicleta

Click to zoom





33.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii scule auto
Group : Pompa de bicicleta
Code : 65501
UM : BUC
Marca : Tolsen






Pompa de bicicleta 35 x 400 mm - Tolsen

Aceasta pompa de bicicleta de la Tolsen este un instrument esential pentru orice posesor de bicicleta. Produsul are dimensiunile de 35 x 400 mm si este fabricat din otel, ceea ce asigura o durabilitate si o rezistenta ridicata. Aceasta pompa compacta poate fi usor depozitata si transportata in orice geanta sau rucsac, astfel incat sa fie intotdeauna la indemana atunci cand aveti nevoie sa umflati pneurile bicicletei dumneavoastra.


Caracteristici
  • Dimensiuni produs: dia.35 x 400 mm
  • Material: otel
  • Ambalare: sac de polietilena cu agatatoare de hartie

Aceasta pompa de bicicleta Tolsen este un produs indispensabil pentru orice ciclist, fiind foarte usor de utilizat. Designul compact si dimensiunile sale reduse il fac sa fie usor de depozitat si transportat oriunde doriti, astfel incat sa fie intotdeauna la indemana atunci cand aveti nevoie sa umflati pneurile bicicletei dumneavoastra.

Confectionata din otel, pompa de bicicleta Tolsen are o durabilitate si o rezistenta ridicata, astfel incat sa puteti utiliza produsul timp indelungat fara probleme. Pompa este ideala pentru utilizarea zilnica si poate fi utilizata pentru orice tip de bicicleta, inclusiv pentru biciclete de munte, de oras sau pentru biciclete de cursa.

Ambalata intr-un sac de polietilena cu agatatoare de hartie, aceasta pompa de bicicleta Tolsen este ideala pentru utilizatorii care doresc un produs de calitate, usor de utilizat si de transportat. In plus, ambalajul faciliteaza depozitarea pompei in orice loc doriti.

Caracteristici
General
Culoare:Galben
Lungime:40 cm
Sport:Ciclism
Tip pompa:De mana
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com