Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SPECIALE SERVICE AUTO > Reparatii si depanare auto > Cablu amplificator

Click to zoom





92.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Reparatii si depanare auto
Group : Cablu amplificator
Code : 65601
UM : SET
Marca : Tolsen






Cablu amplificator, 3 m - Tolsen

Aceasta cablu amplificator de la Tolsen este perfect pentru utilizarea cu bateriile vehiculelor. Este fabricat dintr-un material de 16mm² si poate suporta o curent de pana la 220A. Cu o lungime de 3 metri, acest cablu este suficient de lung pentru a ajunge la bateria vehiculului dumneavoastra.


Caracteristici
  • 16mm², 220A
  • Lungime: 3M
  • Aprobat GS
  • Ambalare: sac PVC

Aceasta cablu amplificator Tolsen este aprobata GS, ceea ce inseamna ca a fost testata si verificata pentru a se asigura ca indeplineste standardele de siguranta si calitate. De asemenea, este fabricata dintr-un material de 16mm² si poate suporta o curent de pana la 220A, astfel incat puteti fi sigur ca acest cablu va face fata sarcinilor de incarcare mai mari.

Acest cablu amplificator Tolsen are o lungime de 3 metri, astfel incat sa va permita sa ajungeti la bateria vehiculului dumneavoastra. Este livrata intr-un sac PVC, ceea ce face depozitarea si transportul mai usoare.

Aceasta cablu amplificator Tolsen este perfect pentru utilizarea cu bateriile vehiculelor dumneavoastra si va ofera o solutie eficienta si sigura pentru a face fata sarcinilor de incarcare mai mari.

Caracteristici
General
Categorie produs:Cabluri transfer curent
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com