Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
ACCESORII PT. SCULE ELECTRICE > Accesorii pentru gaurit si insurubat > Burghie SDS-plus

Click to zoom





17.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii pentru gaurit si insurubat
Group : Burghie SDS-plus
Code : 75370
UM : BUC
Marca : Tolsen






Burghie SDS-plus 14x260 mm, Industrial - Tolsen

Aceste burghie SDS-plus Tolsen sunt esentiale pentru orice sudor sau mecanic care are nevoie de o unealta de calitate pentru gaurirea betonului, a caramizii sau a altor materiale similare. Fabricate din materiale de inalta calitate, burghiele sunt durabile si rezistente la uzura.


Caracteristici
  • Diametru: 14mm
  • Lungime: 260mm
  • Punte din TCT de inalta calitate
  • Corp din otel aliat cromat
  • Shank SDS-plus, Dublu flaut
  • Finisaj prin sablare
  • Ambalare: agatatoare din plastic

Aceste burghie SDS-plus Tolsen sunt fabricate din materiale de inalta calitate, avand acelasi standard de calitate ca si cele BOSCH. Aceste burghie potrivite pentru gaurirea betonului, a caramizii sau a altor materiale similare.

Burghiele au o varf din carbura de tungsten (TCT) de inalta calitate si un corp din otel aliat cromat, care le face durabile si rezistente la uzura. Shank-ul SDS-plus si dublul flaut asigura o aderenta buna si o viteza rapida de gaurire, in timp ce finisajul prin sablare ofera o protectie suplimentara impotriva coroziunii si uzurii.

Aceste burghie SDS-plus Tolsen sunt livrate cu o agatatoare din plastic, astfel incat sa fie usor de depozitat si transportat. Ele sunt ideale pentru utilizarea in domeniul sudurii sau al mecanicii si sunt esentiale pentru orice profesionist care are nevoie de o unealta de calitate pentru gaurirea betonului sau a altor materiale similare.

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com