Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
ACCESORII PT. SCULE ELECTRICE > Accesorii polizare si slefuire > Perie pentru polizor

Click to zoom





15.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii polizare si slefuire
Group : Perie pentru polizor
Code : 77597
UM : BUC
Marca : Tolsen






Perie tesita din sarma rasucita 100 mm M10x2, Industrial - Tolsen

Aceasta perie tesita Tolsen este perfecta pentru curatarea si indepartarea murdariei de pe suprafete metalice, fiind dotata cu fire de sarma rasucita cu diametrul de 0.3mm. Cu o lungime de 100mm si o piulita M10x1.5, aceasta perie este usor de instalat si de utilizat.


Caracteristici
  • Dimensiune: 100mm
  • Diametrul sarmei: 0.3mm
  • Filet: M10*1.5
  • Ambalare: cutie colorata

Aceasta perie tesita din sarma rasucita Tolsen este ideala pentru curatarea si indepartarea murdariei de pe suprafete metalice. Diametrul sarmei de 0.3mm asigura o curatare eficienta, dar delicata a suprafetelor. Cu o lungime de 100mm si o piulita M10x1.5, aceasta perie este usor de instalat si de utilizat.

Peria este ambalata intr-o cutie colorata pentru a fi mai usor de transportat si depozitat, pastrandu-se in siguranta. Acest produs este potrivit atat pentru utilizatorii casnici, cat si pentru profesionistii din industria metalurgica.

Indiferent daca trebuie sa curatati si sa indepartati murdaria de pe piese mici sau de pe suprafete mai mari, aceasta perie tesita Tolsen este un instrument util si eficient pentru a va ajuta sa realizati acest lucru cu usurinta.

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com