Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
ACCESORII PT. SCULE ELECTRICE > Accesorii polizare si slefuire > Perie pentru polizor

Click to zoom





17.90 LEI

La comanda



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii polizare si slefuire
Group : Perie pentru polizor
Code : 77520
UM : BUC
Marca : Tolsen






Perie tesita din sarma rasucita 100 mm, totoane, Industrial - Tolsen

Aceasta perie tesita Tolsen este ideala pentru curatarea si indepartarea murdariei de pe suprafete metalice. Cu o lungime de 100mm si fire de sarma rasucita cu diametrul de 0.5mm, aceasta perie poate face fata chiar si celor mai dificile pete si murdarii. De asemenea, aceasta perie este dotata cu o piulita M14x2, ceea ce o face usor de utilizat si instalat.


C
aracteristici
  • Dimensiune: 100mm
  • Diametrul sarmei: 0.5mm
  • Filet: M14*2
  • Ambalare: cutie colorata

Aceasta perie tesita din sarma rasucita Tolsen are dimensiunea si caracteristicile necesare pentru a face fata sarcinilor de curatare dificile. Diametrul sarmei de 0.5mm asigura o curatare eficienta, dar delicata a suprafetelor metalice. Cu o lungime de 100mm si o piulita M14x2, aceasta perie este usor de instalat si de utilizat.

Peria este ambalata intr-o cutie colorata pentru a fi mai usor de transportat si depozitat, pastrandu-se in siguranta. Aceasta perie tesita Tolsen este potrivita pentru utilizatorii casnici si profesionistii din industria metalurgica care au nevoie de un instrument eficient pentru curatarea si indepartarea murdariei de pe suprafetele metalice.

Aceasta perie tesita din sarma rasucita Tolsen este un instrument util si eficient pentru curatarea si indepartarea murdariei de pe suprafetele metalice. Achizitionati acum si bucurati-va de o curatare mai usoara si mai eficienta!

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com