Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
ACCESORII PT. SCULE ELECTRICE > Accesorii polizare si slefuire > Perie pentru polizor

Click to zoom





15.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii polizare si slefuire
Group : Perie pentru polizor
Code : 77527
UM : BUC
Marca : Tolsen






Perie circulara din sarma 125mm, Industrial - Tolsen

Aceasta perie circulara Tolsen este un instrument util si eficient pentru curatarea si indepartarea murdariei de pe suprafetele metalice. Cu o dimensiune de 125mm si fire de sarma cu diametrul de 0.3mm, aceasta perie poate face fata celor mai dificile pete si murdarii. De asemenea, aceasta perie circulara este dotata cu doua inele, cu diametrele de 16mm si 13mm, si un suport cu arbore de 22.2mm, pentru a se potrivi cu o varietate de echipamente si masini.


Caracteristici
  • Dimensiune: 125mm
  • Diametrul sarmei: 0.3mm
  • Dimensiunea arborului: 22.2mm
  • Cu inele de 16mm si 13mm
  • Ambalare: cutie colorata

Aceasta perie circulara din sarma Tolsen este un instrument versatil, cu o gama larga de aplicatii. Este potrivita pentru curatarea suprafetelor metalice mari sau mici si pentru indepartarea petelor si a murdariei. Cu o dimensiune de 125mm si fire de sarma cu diametrul de 0.3mm, aceasta perie circulara este suficient de puternica pentru a face fata celor mai dificile sarcini de curatare.

Peria este dotata cu doua inele cu diametrele de 16mm si 13mm, astfel incat sa se poata potrivi cu o varietate de echipamente si masini. De asemenea, aceasta perie circulara este prevazuta cu un suport cu arbore de 22.2mm, ceea ce o face usor de instalat si utilizat.

Aceasta perie circulara Tolsen este ambalata intr-o cutie colorata pentru a fi mai usor de transportat si depozitat, pastrandu-se in siguranta. Este potrivita pentru utilizatorii casnici si pentru profesionistii din industria metalurgica care au nevoie de un instrument eficient si versatil pentru curatarea si indepartarea murdariei de pe suprafetele metalice.

Achizitionati acum peria circulara din sarma Tolsen si bucurati-va de o curatare mai eficienta si mai usoara a suprafetelor metalice!

Caracteristici
General
Continut pachet:1 x Perie circulara din sarma
Diametru interior:0.3 milimetru
Diametru:125 milimetru
Suprafata lucru:Metal
Tip produs:Perie sarma
Unealta compatibila:Slefuitor
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com