Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
ACCESORII PT. SCULE ELECTRICE > Accesorii polizare si slefuire > Perie pentru polizor

Click to zoom





28.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii polizare si slefuire
Group : Perie pentru polizor
Code : 77533
UM : BUC
Marca : Tolsen






Perie abraziva circulara din sarma 125 mm, Industrial - Tolsen

Aceasta perie abraziva circulara Tolsen este un instrument puternic si eficient pentru curatarea si indepartarea ruginei si a altor depuneri de pe suprafetele metalice. Cu o dimensiune de 125mm si fire de sarma cu diametrul de 0.5mm, aceasta perie poate face fata celor mai dificile pete si murdarii. De asemenea, aceasta perie abraziva circulara este dotata cu un suport cu arbore de 22.2mm, ceea ce o face usor de instalat si utilizat.


Caracteristici
  • Dimensiune: 125mm
  • Diametrul sarmei: 0.5mm
  • Dimensiunea arborului: 22.2mm
  • Ambalare: cutie colorata

Aceasta perie abraziva circulara din sarma Tolsen este un instrument puternic si eficient pentru curatarea si indepartarea ruginei si a altor depuneri de pe suprafetele metalice. Cu o dimensiune de 125mm si fire de sarma cu diametrul de 0.5mm, aceasta perie poate face fata celor mai dificile pete si murdarii, asigurand o curatare rapida si eficienta.

Peria abraziva circulara este prevazuta cu un suport cu arbore de 22.2mm, astfel incat sa fie usor de instalat si utilizat cu o varietate de echipamente si masini. De asemenea, aceasta perie abraziva circulara este ambalata intr-o cutie colorata pentru a fi mai usor de transportat si depozitat, pastrandu-se in siguranta.

Aceasta perie abraziva circulara Tolsen este ideala pentru utilizatorii casnici si profesionistii din industria metalurgica care au nevoie de un instrument puternic si eficient pentru curatarea si indepartarea ruginei si a altor depuneri de pe suprafetele metalice. Achizitionati acum si bucurati-va de o curatare mai usoara si mai eficienta!

Caracteristici
General
Suprafata lucru:Metal
Tip produs:Perie sarma
Unealta compatibila:Polizor unghiular
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com