Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
ACCESORII PT. SCULE ELECTRICE > Accesorii polizare si slefuire > Perii pentru bormasina

Click to zoom





10.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii polizare si slefuire
Group : Perii pentru bormasina
Code : 77550
UM : BUC
Marca : Tolsen






Perie tip cupa cu coada 75 mm, Industrial - Tolsen


Aceasta perie tip cupa cu coada Tolsen este un instrument util pentru curatarea si slefuirea suprafetelor metalice. Cu diametrul de 75 mm si coada cu diametrul de 6.35mm (1/4'), aceasta perie poate fi utilizata cu usurinta pentru cele mai dificile sarcini de curatare si slefuire.

Caracteristici
  • Dimensiune: 75mm
  • Diametrul coadei: 6.35mm (1/4')
  • Ambalare: card blister

Aceasta perie tip cupa cu coada Tolsen este ideala pentru curatarea si slefuirea suprafetelor metalice. Diametrul sau de 75 mm si coada cu diametrul de 6.35mm (1/4') o fac potrivita pentru utilizare pe diverse suprafete metalice, indiferent de dimensiunea acestora.

Peria tip cupa cu coada Tolsen este ambalata intr-un card blister pentru a fi mai usor de transportat si depozitat. Cu acest instrument, curatarea si slefuirea devin mai usoare si mai eficiente.

Indiferent daca sunteti profesionist in industria metalurgica sau utilizator casnic, aceasta perie tip cupa cu coada Tolsen va fi un instrument util pentru curatarea si slefuirea suprafetelor metalice. Cu aceasta perie, curatarea si slefuirea devin mai usoare si mai eficiente.

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com