Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
ACCESORII PT. SCULE ELECTRICE > Accesorii pentru gaurit si insurubat > Carota bi-metal

Click to zoom





16.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii pentru gaurit si insurubat
Group : Carota bi-metal
Code : 75719
UM : BUC
Marca : Tolsen






Carota bi-metal, diverse utilizari 19 mm

Aceasta carota bi-metal Tolsen este un instrument esential pentru utilizarea in diferite proiecte de taiere a gaurilor. Carota are o adancime de taiere de 38mm. Este fabricata din otel de inalta calitate HSS M3 Bi-metal si are dinti variabili 4-6TPI.


Caracteristici
  • Calitatea aceleiasi marci ca si MAKITA
  • Diametru: 19mm,  
  • Adancimea de taiere: 38mm
  • Material: HSS M3 Bi-metal
  • Dinti variabili 4-6TPI
  • Ambalat in cutie colorata

Aceasta carota bi-metal Tolsen este de aceeasi calitate ca si cele ale marcii MAKITA si este ideala pentru utilizarea in diferite proiecte de taiere a gaurilor. Carota are o adancime de taiere de 38mm, ceea ce o face potrivita pentru taierea gaurilor in diferite materiale, cum ar fi lemnul, otelul si plasticul.

Aceasta carota bi-metal este fabricata din otel de inalta calitate HSS M3 Bi-metal, care o face durabila si rezistenta la uzura. De asemenea, carota are dinti variabili 4-6TPI, ceea ce o face mai eficienta si mai rapida in taierea materialelor mai dure.

Aceasta carota bi-metal este ambalata intr-o cutie colorata pentru a fi usor de transportat si depozitat. Indiferent daca sunteti un profesionist in domeniul constructiilor sau un utilizator casnic, aceasta carota bi-metal Tolsen va fi un instrument util si eficient pentru orice proiect de taiere a gaurilor.

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com