Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SI ACC. PT. SUDURA > Accesorii aparate de sudura > Dispozitiv magnetic fixare pentru sudura

Click to zoom





20.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii aparate de sudura
Group : Dispozitiv magnetic fixare pentru sudura
Code : 44910
UM : BUC
Marca : Tolsen

 
 
 
 
 
 
Dispozitiv magnetic fixare pentru sudura 11.5 kg - Tolsen
 

Acest dispozitiv magnetic de fixare pentru sudura Tolsen este un instrument esential pentru sudorii si taietorii care doresc sa fixeze piesele de lucru in timpul procesului de sudare. Fabricat din materiale de calitate superioara, dispozitivul este durabil si rezistent la uzura.

 
Caracteristici
  • Capacitate de incarcare: 11.5 kg / 25 lbs
  • Pentru fixarea pieselor de lucru in timpul sudurii sau lipirii
  • Unghiuri de lucru: 45°, 90°, 135°
  • Fabricat din otel presat de inalta calitate cu magnet puternic
  • Ambalare: blister dublu

Acest dispozitiv magnetic de fixare pentru sudura Tolsen are o capacitate de incarcare de 11.5 kg sau 25 lbs si poate fi folosit pentru fixarea pieselor de lucru in timpul procesului de sudare sau lipire. Dispozitivul are unghiuri de lucru reglabile de 45°, 75° si 135° pentru a oferi flexibilitate in timpul utilizarii. Fabricat din otel presat de inalta calitate cu un magnet puternic, dispozitivul este durabil si rezistent la uzura.

Acest dispozitiv magnetic de fixare pentru sudura Tolsen este livrat intr-un blister dublu pentru a fi usor de depozitat si transportat. Este ideal pentru sudorii si taietorii care au nevoie de un instrument pentru fixarea pieselor de lucru in timpul procesului de sudare sau lipire.

Cu acest dispozitiv magnetic de fixare pentru sudura Tolsen, puteti fi sigur ca veti avea uneltele necesare pentru a face un lucru bun si sigur in timpul procesului de sudare. Este un must-have pentru orice persoana care lucreaza in domeniul sudurii si care are nevoie de un dispozitiv de fixare de calitate.

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com