Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
INSTRUMENTE PT. MASURA > Unelte si aparate de masura > Nivela laser

Click to zoom





463.90 LEI

Stoc limitat



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Unelte si aparate de masura
Group : Nivela laser
Code : 35168
UM : BUC
Marca : Tolsen






Stativ pentru nivela laser, 3.85 m, Industrial - Tolsen


Ați ajuns la un nivel nou de performanță în ceea ce privește măsurarea cu Nivelele Laser, iar acum aveți nevoie de un stativ care să susțină instrumentele dvs. de măsurare la înălțimea potrivită. Stativul nostru industrial pentru nivela laser este soluția perfectă!

Cu ajutorul acestui stativ pentru nivela laser, veți putea lucra cu instrumentele dvs. de măsurare la înălțimi mari și veți obține cele mai precise măsurători. Datorită platformei glisante, veți putea ajusta poziția nivelului laser cu ușurință, pentru a obține cele mai bune rezultate. Stativul este ușor de transportat și de depozitat, datorită ambalajului într-un sac de pânză și o cutie albă. Achiziționați acum acest stativ pentru nivela laser și îmbunătățiți performanța instrumentelor dvs. de măsurare!

Stativul pentru nivela laser este un accesoriu opțional pentru toate modelele de Nivele Laser Tolsen. Împreună cu nivela laser, acest stativ vă va permite să realizați cele mai precise măsurători la înălțimi mari și în orice situație. Platforma glisantă va permite ajustarea ușoară și precisă a nivelului laser, astfel încât să puteți obține cele mai bune rezultate.

Achiziționând acest stativ pentru nivela laser, veți putea să vă completați echipamentul de măsurare Tolsen și să vă îmbunătățiți performanța în domeniul măsurătorilor. 

Alegeți calitatea și precizia cu stativul pentru nivela laser Tolsen, un accesoriu esențial pentru performanța dvs. în domeniul măsurătorilor.



Caracteristici:

  • Patru secțiuni cu o înălțime maximă de 3,85 m, 12-1/2ft
  • Platformă glisantă pentru ajustarea ușoară și precisă a nivelului laser
  • Montare cu filet: 1/4" și 5/8"
  • Ambalaj: sac de pânză + cutie albă



Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com