Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SI UNELTE PT. GRADINA > Bomfaiere si fierastraie > Bomfaier

Click to zoom





11.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Bomfaiere si fierastraie
Group : Bomfaier
Code : 31105
UM : BUC
Marca : Tolsen






Lama bomfaier de gradina (pentru materiale umede) 530 mm, GARDENEST O solutie eficienta pentru taierea materialelor umede

Lama bomfaier de gradina de la GARDENEST este conceputa pentru a oferi o solutie eficienta pentru taierea materialelor umede, cum ar fi lemnul proaspat sau alte materiale umede de gradina. Cu o lungime de 530mm/21"" si o lama din 65Mn, aceasta lama bomfaier poate face fata cu usurinta sarcinilor de taiere.


Caracteristici:
  • Dimensiune: 21""
  • Dinti de tip B cu doua laturi ascutite
  • Lama din 65Mn
  • Tratament termic cu frecventa ridicata pentru durabilitate crescuta
  • Ambalaj: maner cu protectie colorata

Lama bomfaier de gradina de la GARDENEST are o lama din 65Mn cu un tratament termic de frecventa ridicata pentru o durabilitate crescuta si este prevazuta cu dinti de tip B cu doua laturi ascutite, pentru o taiere mai rapida si mai precisa a materialelor umede. Ambalajul cu protectie colorata face ca lama sa fie usor de identificat si de depozitat in gradina sau in garaj. Aceasta este o alegere excelenta pentru cei care doresc un instrument eficient si durabil pentru taierea materialelor umede.

Descoperiti cum puteti sa lucrati mai eficient cu lama bomfaier de gradina de la GARDENEST, o solutie durabila si eficienta pentru pasionatii de gradinarit si nu numai.







    GARDENST de la Tolsen - Scule de Grădinărit de Calitate Premium
    Gama noastră premium de scule este concepută să fie durabilă, eficientă și ușor de utilizat, făcand grădinăritul o plăcere in loc de o corvoadă. Cu totul, de la foarfecele de tuns pană la cultivatoare, sculele noastre sunt perfecte pentru orice grădinar care dorește să-și imbunătățească jocul. Nu te mulțumi cu scule de calitate scăzută care se rup ușor și cauzează frustrare. Ai incredere in GARDENST de la Tolsen pentru o experiență de grădinărit fără probleme și plăcută.
    Recenzii pentru acest articol
    Nu există recenzii pentru acest articol.
    Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
    Store footer text
    Powered by
    By expertAcounts.com