Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SI UNELTE DE EXPLOATARE > Clesti si patenti > Cleste cu autoblocare

Click to zoom





75.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Clesti si patenti
Group : Cleste cu autoblocare
Code : 10050
UM : BUC
Marca : Tolsen







Cleste blocator cu lant pentru taiat tevi - Tolsen

A venit momentul să renunțați la uneltele de tăiere a țevilor tradiționale și să incercați Clestele blocator cu lant pentru taiat tevi Tolsen! Acesta este un instrument deosebit, proiectat pentru a face tăierea țevilor mai ușoară, mai rapidă și mai precisă decat oricand.


Caracteristici:

  • Dimensiune: 250mm
  • Oțel special de inaltă calitate
  • Placare cu nichel
  • Lungimea lanțului: 460mm
  • Greutate netă: 730g
  • Ambalare: Carton PP

Cu Clestele blocator cu lant pentru taiat tevi Tolsen, veți tăia cu ușurință orice tip de țevi cu un diametru de pană la 250 mm. Acesta este fabricat dintr-un oțel special de inaltă calitate, care il face durabil și capabil să reziste la uzură și coroziune. Placarea cu nichel adaugă un strat suplimentar de protecție și il face ușor de curățat și intreținut.

Lanțul de tăiere are o lungime de 460 mm, ceea ce face ca acest instrument să fie potrivit pentru a tăia chiar și cele mai groase țevi. Greutatea netă de 730 g face ca acest instrument să fie ușor de manevrat și de transportat, iar ambalajul din carton PP il protejează in timpul transportului și depozitării.

Clestele blocator cu lant pentru taiat tevi Tolsen este alegerea perfectă pentru orice profesionist sau pasionat de bricolaj care dorește să facă tăierea țevilor mai ușoară și mai precisă. Incercați-l astăzi și veți fi impresionat de performanța sa!





Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com