Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SPECIALE SERVICE AUTO > Accesorii scule auto > Telescop magnetic

Click to zoom





16.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii scule auto
Group : Telescop magnetic
Code : 66001
UM : BUC
Marca : Tolsen






Telescop magnetic 140-705 mm - Tolsen

Aceasta unealta telescopica magnetica Tolsen este perfecta pentru a ajunge la acele locuri greu accesibile, unde este nevoie sa se ia sau sa se prinda obiecte metalice. Cu o putere magnetica de 8LBS si o lungime ajustabila de la 140 mm la 705 mm, aceasta telescop magnetica Tolsen este ideala pentru utilizarea in ateliere, garaje sau pe santierul de constructii.


Caracteristici
  • Telescop magnetic Tolsen
  • Lungime ajustabila de la 140 mm la 705 mm
  • Putere magnetica: 8LBS
  • Corp din otel inoxidabil
  • Pachetul include o carte blister

Cu o lungime ajustabila de la 140 mm la 705 mm, aceasta telescop magnetica Tolsen poate ajunge la locurile greu accesibile si poate prinde cu usurinta obiecte metalice. Corpul din otel inoxidabil al acestei unelete este durabil si rezistent la coroziune, facand-o ideala pentru utilizarea in diverse medii de lucru.

Aceasta telescop magnetica Tolsen este ideala pentru utilizarea in ateliere, garaje sau pe santierul de constructii, si poate ajuta la economisirea timpului si efortului necesar pentru a ajunge la obiectele metalice mici si greu accesibile. Puterea magnetica de 8LBS face ca aceasta unealta sa fie capabila sa prinda o varietate de obiecte metalice, oferind astfel o solutie simpla si eficienta pentru sarcini de prindere si manipulare a obiectelor metalice.

Pachetul include o carte blister pentru a proteja telescopul magnetic Tolsen de zgarieturi si lovituri. Aceasta telescop magnetica Tolsen este usor de folosit si poate fi un instrument esential pentru orice profesionist din domeniul constructiilor, mecanici sau pasionat de bricolaj.

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com