Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE ELECTRICE SI PE GAZ > Polizoare > Alte polizoare
Noutati

Click to zoom




Noutati

267.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Polizoare
Group : Alte polizoare
Code : 79556
UM : BUC
Marca : Tolsen




Polizor drept 550W, 7000-34000 RPM, cheie de prindere 6mm, piuliță de prindere, 2 bucăți cheie fixă, PWRBlastX, FX Force Xpress - Tolsen

Cu polizorul drept Tolsen PWRBlastX FX Force Xpress, vă puteți bucura de puterea și versatilitatea necesare pentru a realiza lucrări de polizare cu precizie și eficiență. Acest polizor robust și performant este conceput pentru a satisface cerințele profesioniștilor și pasionaților de bricolaj.

Aprobarea CE atestă calitatea și siguranța acestui instrument, iar cu o putere de intrare de 550W și tensiune nominală de 230-240V, puteți avea incredere in performanțele sale constante. Viteza fără sarcină ajustabilă intre 7000 și 34000 de rotații pe minut vă oferă controlul necesar pentru a aborda o varietate de sarcini de prelucrare.

Diametrul maxim de măcinare de 25mm și dimensiunea de colectare de 6mm (1/4") fac din acest polizor o alegere potrivită pentru diverse aplicații. Setul include o cheie de prindere de 6mm, piuliță de prindere, 2 bucăți cheie fixă și 1 pereche de perii de carbon, asigurandu-vă că aveți tot ce este necesar pentru a incepe lucrul imediat.

Ambalat intr-o cutie de culoare, acest polizor drept este insoțit de un manual de instrucțiuni detaliat, oferindu-vă ghidul necesar pentru a utiliza dispozitivul in mod eficient și in siguranță.

Specificații Tehnice:
  • Putere de intrare: 550W
  • Tensiune nominală: 230-240V
  • Frecvență: 50/60Hz
  • Viteză fără sarcină: 7000-34000 rotații/min
  • Diametru maxim de măcinare: 25mm
  • Dimensiune de colectare: 6mm / 1/4"
  • Accesorii incluse: Cheie de prindere, Piuliță de prindere, 2 bucăți cheie fixă, 1 pereche de perii de carbon
  • Ambalare: Cutie de culoare

Vă prezentăm linia de scule electrice Tolsen FX Force Xpress - partenerul perfect pentru toate proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale! Cu tehnologia sa inovatoare și calitatea excepțională, această linie de scule electrice este concepută pentru a vă ajuta să finalizați rapid și eficient lucrările.Fie că sunteți un profesionist cu experiență sau abia incepeți aventura dvs. de bricolaj, veți aprecia puterea și versatilitatea liniei FX Force Xpress. De la ciocane rotopercutoare și unelte pentru tăierea metalului, pană la ferăstraie circulare și multe altele, aceste scule sunt construite pentru a dura și proiectate pentru a face față celor mai dificile sarcini cu ușurință.Cu linia FX Force Xpress, veți beneficia de caracteristici precum baterii de inaltă calitate care oferă putere de lungă durată, design ergonomic care reduce oboseala și tensiunea, precum și inginerie de precizie care asigură acuratețea și fiabilitatea. In plus, cu o gamă de accesorii și atașamente disponibile, puteți personaliza sculele pentru a se potrivi nevoilor și aplicațiilor dvs. specifice.Așadar, de ce să așteptați? Experimentați puterea și performanța Tolsen FX Force Xpress astăzi și aduceți proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale la nivelul următor!


Caracteristici
General
Putere:550 W
Tip produs:Masina de polisat
Viteza maxima (rpm):34000
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com