Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
ALTE PRODUSE > Baterii Super Alcaline > Baterii Super Alcaline
Noutati

Click to zoom




Noutati

8.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Baterii Super Alcaline
Group : Baterii Super Alcaline
Code : 60003
UM : SET
Marca : Tolsen




Baterii Super Alcaline AA, LR6, set 4 bucati, 1.5 V, zero mercur, zero cadmium - Tolsen

Cu setul de baterii Super Alcaline AA de la Tolsen, veți beneficia de o sursă de energie fiabilă și durabilă pentru o gamă largă de dispozitive, fie că sunteți acasă sau la locul de muncă. Aceste baterii oferă performanță de cost ridicat și durată lungă de viață pentru a satisface toate nevoile dvs. de energie electrică.

  • Tensiune nominală: 1.5V
  • Dimensiune: AA (LR06)
  • Inveliș din aluminiu
  • Perioada de expirare: 7 ani

Aceste baterii sunt proiectate pentru a oferi o putere și durată de viață de lungă durată, fiind ideale pentru dispozitivele care necesită curenți relativ mari, cum ar fi jucăriile electrice, CD playerele, lanternele, telecomenzile de mare putere, șoarecii fără fir etc. Sunt anti-picurare, anti-coroziune, sigure și de lungă durată.

Designul cojii din oțel de inaltă rezistență placat cu nichel, tehnologia de etanșare secundară gravată, consolidează semnificativ sigiliul care previne in mod eficient scurgerile bateriei și protejează echipamentele electrice. Inelele izolatoare suplimentare reduc in mod eficient scurtcircuitele accidentale in timpul utilizării anormale, blocand in mod eficient puterea și reducand atenuarea naturală a bateriilor.

Data de expirare este considerată in condițiile unui mediu de depozitare standard: temperatura este de 20℃±2℃, iar umiditatea este de 60%±15%.

Prietenoase cu mediul, bateriile alcaline Tolsen nu conțin mercur sau cadmiu, contribuind astfel la protejarea mediului și economisirea resurselor. Ambalate in seturi de 4 bucăți per pachet intr-o cutie de prezentare, aceste baterii sunt pregătite să vă alimenteze dispozitivele cu eficiență și fiabilitate.

Caracteristici
General
Tip baterie/acumulator:Alcalin
Tip produs:Set
Utilizat pentru:Universal
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com