Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
INSTRUMENTE IZOLATE VDE (PREMIUM) > Aparate de masura si control > APARAT DE TESTAT TENSIUNEA

Click to zoom





15.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Aparate de masura si control
Group : APARAT DE TESTAT TENSIUNEA
Code : V70670
UM : BUC
Marca : Tolsen






Aparat de testat tensiunea 3x70 mm, VDEline PREMIUM

Ai nevoie de un aparat de testat tensiunea pentru a lucra in siguranță? Aparatul de testat tensiunea VDEline PREMIUM este soluția perfectă pentru tine. Acesta iți permite să verifici rapid și ușor dacă o sursă de curent electric este sub tensiune, fără a fi nevoie să atingi firele.


Caracteristici:
  • Dimensiune: 3.0*70mm;
  • Certificat VDE/GS;
  • Fabricat conform standardului EN60900;
  • Tensiunea de testare: AC 125 ~ 250 V;
  • Ambalare in cutie blister.

Aparatul de testat tensiunea VDEline PREMIUM este fabricat din materiale de inaltă calitate și este testat pentru a-ți oferi siguranță maximă in timpul utilizării. Certificatul VDE/GS atestă faptul că acest aparat a fost testat și verificat in conformitate cu cele mai exigente standarde de siguranță.

Cu acest aparat de testat tensiunea, poți verifica rapid și ușor dacă o sursă de curent electric este sub tensiune, ceea ce este foarte important pentru siguranța ta și a altora. Aparatul este ușor de utilizat și vine ambalat intr-o cutie blister pentru a-ți proteja aparatul și a-l păstra in siguranță pană cand ai nevoie să il utilizezi din nou.

Cu Aparatul de testat tensiunea 3x70 mm, VDEline PREMIUM, ești pregătit pentru orice situație de lucru. Este un cadou perfect pentru tine sau pentru cineva drag care are nevoie de un aparat de testat tensiunea in trusa de unelte.





Descoperă linia VDELINE Premium de la Tolsen - alegerea de top pentru electricieni care cer unelte de calitate. Cu certificare germană VDE, aceste unelte sunt nu doar eficiente, ci și sigure. De la șurubelnițe la clești de cablu, linia VDELINE Premium are tot ce ai nevoie pentru lucrul tău electric. Investește in ce este mai bun și experimentează diferența pe care o face ingineria germană.
Caracteristici
General
Functii:Izolata
Material:Vanadium
Numar piese:1.00
Tip cap:Drept
Tip produs:Surubelnita
Tip:Standard
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com