Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
INSTRUMENTE DE FIXARE > IMBUS > Set chei hexagonale

Click to zoom





34.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : IMBUS
Group : Set chei hexagonale
Code : 20056
UM : SET
Marca : Tolsen




 

Set de 9 chei hexagonale torx cu brat lung Cr-V T10-T50 -Tolsen 

Aceste chei hexagonale torx cu brat lung sunt ideale pentru cei care doresc sa lucreze cu precizie si eficienta. Fabricate din materialul Cr-V, acestea garanteaza durabilitate si rezistenta in timp. Fie ca esti profesionist sau amator, acest set de 9 chei hexagonale torx cu brat lung Tolsen iti va satisface nevoile.

Acest set de chei hexagonale torx cu brat lung Tolsen contine 9 dimensiuni diferite, de la T10 la T50, astfel incat sa poata fi utilizat pentru o gama larga de aplicatii. Cheile sunt tratate termic si placate cu crom, asigurand astfel o utilizare indelungata si reducand riscul de coroziune. Designul cu brat lung permite utilizarea lor intr-un spatiu mai mare si le face ideale pentru aplicatii industriale.

Ambalate intr-un card blister, aceste chei hexagonale torx cu brat lung sunt usor de depozitat si transportat, fiind perfecte pentru lucrarile de acasa sau pentru utilizarea in cadrul proiectelor profesionale. Daca doresti sa ai mereu la indemana instrumentul potrivit pentru orice tip de lucrare, nu ezita sa adaugi acest set de 9 chei hexagonale torx cu brat lung Tolsen in colectia ta de instrumente.

Caracteristici:

  • Material: Cr-V
  • 9 chei hexagonale torx cu brat lung
  • Marimi: T10-T50
  • Tratate termic si placate cu crom
  • Ambalaj: card blister
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com