Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE PT. LACATUSERIE, TAMPLARIE > Ciocane si dalti > Ciocan mecanic

Click to zoom





65.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Ciocane si dalti
Group : Ciocan mecanic
Code : 25007
UM : BUC
Marca : Tolsen






Ciocan mecanic 1500 g, maner din fibra de sticla GRIPro - Tolsen


Iți căutat un ciocan mecanic robust și de incredere? Atunci trebuie să incercați ciocanul mecanic GRIPro cu maner din fibră de sticlă! Acesta este proiectat pentru a face față celor mai grele sarcini și pentru a vă ajuta să terminați proiectele in cel mai scurt timp posibil.
Capul ciocanului este realizat din oțel special forjat prin cădere și este vopsit in negru, tratat termic pentru a vă oferi o durabilitate și o rezistență sporită. Manerul din fibră de sticlă este confortabil la atingere și este proiectat pentru a preveni alunecarea și a reduce vibrațiile, astfel incat să puteți lucra cu ușurință și in siguranță.
Ciocanul mecanic GRIPro vine cu o etichetă colorată, astfel incat să puteți identifica rapid și ușor instrumentul de lucru potrivit pentru sarcina de la indemană. Este ideal pentru orice profesionist care dorește să-și imbunătățească performanța și pentru orice proprietar de casă care caută un instrument de inaltă calitate.

Caracteristici:
  • Cap de ciocan din oțel special forjat prin cădere,
  • vopsit in negru, tratat termic,
  • Maner din fibră de sticlă de 1500g
  • Ambalare: etichetă color.



Vă prezentăm seria Tolsen GRIPro - colecția finală de instrumente manuale pentru profesioniști care cer cel mai bun produs. Seria noastră GRIPro are o proiectare de prindere unică care asigură o prindere confortabilă și sigură, permițandu-vă să lucrați cu ușurință și incredere. De la chei și clești pană la șurubelnițe și ciocane, instrumentele noastre manuale sunt proiectate pentru a oferi performanțe și durabilitate excepționale, indiferent de sarcina de lucru. Folosim numai materiale de cea mai inaltă calitate și tehnici de fabricație de precizie pentru a crea instrumente care pot rezista celor mai dure condiții și pot dura ani de zile. Indiferent dacă sunteți in industria auto, de construcții sau de inginerie, puteți avea incredere in Tolsen GRIPro pentru a face treaba corectă. Nu vă mulțumiți cu mai puțin - faceți upgrade la Tolsen GRIPro astăzi și experimentați performanța finală in materie de instrumente manuale.


Caracteristici
General
Greutate:1500 gram
Material maner:Fibra de sticla
Material:Otel
Tip lucrare:Semiprofesional
Tip:Universal
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com