Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SI ACCESORII PT. ZUGRAVIT > Unelte de vopsit si tencuit > Spaclu

Click to zoom





13.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Unelte de vopsit si tencuit
Group : Spaclu
Code : 40016
UM : BUC
Marca : Tolsen






Spaclu pentru pereti 100 mm GRIPro, Industrial - Tolsen


Dacă sunteți în căutarea unui spaclu pentru perete durabil și de încredere, spaclul pentru pereti GRIPro (Industrial) este exact ceea ce aveți nevoie.

Acesta este fabricat din oțel de unelte de înaltă calitate, tratat termic pentru a oferi o durabilitate maximă și pentru a vă ajuta să realizați cu ușurință proiectele de renovare sau construcție. Lustruită la luciu oglindă, lama va oferi o performanță excelentă și o calitate superioară în orice proiect de renovare sau construcție.

Mânerul spaclului pentru pereti este realizat din două componente pentru o prindere confortabilă și sigură în mână. Astfel, puteți lucra ore în șir fără a vă simți obosit sau inconfortabil.

Ambalat în mod convenabil într-o pungă de poliester cu etichetă colorată, spaclul pentru pereti GRIPro (Industrial) este ușor de depozitat și transportat oriunde aveți nevoie de el. Fiind un instrument important în procesul de construcție sau renovare, spaclul pentru pereti GRIPro (Industrial) este un produs esențial în trusa de unelte a oricărui profesionist.

Alegeți GRIPro (Industrial) pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune unelte pentru proiectele dvs. de construcție și renovare. Cumpărați acum și experimentați calitatea și durabilitatea produselor GRIPro!


Caracteristici:
  •  100mm 
  • Oțel de unelte de înaltă calitate, tratat termic
  • Lustruită la luciu oglindă
  • Mâner din două componente
  • Ambalare: pungă de poliester cu etichetă colorată


Vă prezentăm seria Tolsen GRIPro - colecția finală de instrumente manuale pentru profesioniști care cer cel mai bun produs. Seria noastră GRIPro are o proiectare de prindere unică care asigură o prindere confortabilă și sigură, permițându-vă să lucrați cu ușurință și încredere. De la chei și clești până la șurubelnițe și ciocane, instrumentele noastre manuale sunt proiectate pentru a oferi performanțe și durabilitate excepționale, indiferent de sarcina de lucru. Folosim numai materiale de cea mai înaltă calitate și tehnici de fabricație de precizie pentru a crea instrumente care pot rezista celor mai dure condiții și pot dura ani de zile. Indiferent dacă sunteți în industria auto, de construcții sau de inginerie, puteți avea încredere în Tolsen GRIPro pentru a face treaba corectă. Nu vă mulțumiți cu mai puțin - faceți upgrade la Tolsen GRIPro astăzi și experimentați performanța finală în materie de instrumente manuale.


Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com