Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SI ACCESORII PT. ZUGRAVIT > Accesorii vopsire si tencuire > Pistol pentru silicon

Click to zoom





17.90 LEI

La comanda



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii vopsire si tencuire
Group : Pistol pentru silicon
Code : 43041
UM : BUC
Marca : Tolsen

 
 
 
 
 
 
Pistol pentru silicon 225 mm, tip cadru - Tolsen
 

Acest pistol pentru silicon Tolsen de tip cadru este un instrument de calitate superioara pentru aplicarea precisa si uniforma a siliconului sau a altor materiale de etansare. Cu o lungime de 225 mm si un corp din aluminiu si un maner din otel, acest pistol este proiectat pentru a face fata tuturor aplicatiilor de etansare, indiferent daca lucrezi la proiecte de constructii sau renovari.

 
Caracteristici:
  • Dimensiuni: 9'/225mm
  • Corp din aluminiu si maner din otel pentru o aplicare precisa si uniforma a siliconului sau altor materiale de etansare
  • Ambalare: Eticheta agatatoare

Alege pistolul pentru silicon Tolsen de tip cadru si vei beneficia de un instrument de calitate superioara, care iti va imbunatati eficienta si precizia in timpul lucrarilor tale. Cu un corp din aluminiu si un maner din otel pentru o aplicare precisa si uniforma a siliconului sau altor materiale de etansare, acest pistol este ideal pentru orice profesionist sau pasionat de bricolaj care cauta un instrument de calitate superioara. Ambalat cu o eticheta agatatoare pentru o prezentare atragatoare, acest pistol este alegerea ideala pentru orice proiect de constructie sau renovare. Indiferent daca esti constructor, instalator sau electrician, pistolul pentru silicon Tolsen de tip cadru este instrumentul perfect pentru a aplica siliconul sau alte materiale de etansare cu precizie si calitate. Alege calitatea si eficienta cu Tolsen!

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com