Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SPECIALE SERVICE AUTO > Reparatii si depanare auto > Extractor roti dintate

Click to zoom





176.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Reparatii si depanare auto
Group : Extractor roti dintate
Code : 65032
UM : BUC
Marca : Tolsen






Extractor roti dintate cu 3 falci 6" Cr-V, Industrial - Tolsen

Acest extractor de roti dintate cu trei falci Tolsen este un instrument special conceput pentru a ajuta la demontarea rotilor dintate. Acesta vine cu trei falci de 6 inch si este construit din otel special Cr-V cu tratament termic pentru a asigura durabilitatea si fiabilitatea.


Caracteristici
  • Calitate similara cu STANLEY
  • Dimensiune: 6 inch; 3 falci
  • Otel drop forged cu tratament termic
  • Suprafata cromata
  • Gewinde: finisaj negru
  • Ambalare: cutie colorata

Acest extractor de roti dintate Tolsen are aceeasi calitate ca si cele de la Stanley, si este fabricat din otel special Cr-V cu tratament termic pentru a asigura durabilitatea si fiabilitatea in utilizare. Acesta este prevazut cu trei falci de 6 inch, care permit o prindere sigura si ferma a rotilor dintate pentru a facilita demontarea lor.

Suprafata acestui extractor de roti dintate Tolsen este cromata pentru a preveni coroziunea si a asigura o durata lunga de viata. De asemenea, filetul extractorului este finisat in negru pentru o estetica placuta.

Aceasta unealta este o alegere excelenta pentru orice atelier sau mecanic care trebuie sa demonteze rotile dintate si are nevoie de un instrument de calitate pentru a face acest lucru. Acest extractor de roti dintate Tolsen este livrat intr-o cutie colorata pentru a fi protejat si pentru a facilita transportul si depozitarea.

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com