Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
ACCESORII PT. SCULE ELECTRICE > Accesorii pentru gaurit si insurubat > Dalta SDS-Plus

Click to zoom





13.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii pentru gaurit si insurubat
Group : Dalta SDS-Plus
Code : 75441
UM : BUC
Marca : Tolsen






Dalta plata SDS-plus 14x250x20 mm(Industrial) - Tolsen

Aceasta dalta plata SDS-plus Tolsen este esentiala pentru orice sudor sau mecanic care are nevoie de o unealta de calitate pentru taierea si desprinderea materialelor. Fabricata din materiale de inalta calitate, dalta este durabila si rezistenta la uzura.


Caracteristici
  • Diametru: 14mm
  • Lungime: 250mm
  • Grosime: 20mm
  • Punte plata
  • Corp din aliaj cromat
  • Finisaj prin sablare
  • Ambalare: agatatoare din plastic

Aceasta dalta plata SDS-plus Tolsen are acelasi standard de calitate ca si cele BOSCH. Diametrul de 14mm, lungimea de 250mm si grosimea de 20mm fac aceasta dalta potrivita pentru taierea si desprinderea materialelor cu precizie si eficienta maxima. Puntea plata ofera o suprafata larga de taiere si desprindere, fiind ideala pentru diferite aplicatii.

Dalta are un corp din aliaj cromat de inalta calitate, asigurand durabilitate si rezistenta la uzura. Finisajul prin sablare ofera o protectie suplimentara impotriva coroziunii si uzurii. Ambalata in agatatoare din plastic, dalta este usor de depozitat si transportat.

Aceasta dalta plata SDS-plus Tolsen este ideala pentru utilizarea in domeniul sudurii sau al mecanicii si este esentiala pentru orice profesionist care are nevoie de o unealta de calitate pentru taierea si desprinderea materialelor.

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com