Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
ACCESORII PT. SCULE ELECTRICE > Accesorii pentru gaurit si insurubat > Dalta hexagonala

Click to zoom





18.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii pentru gaurit si insurubat
Group : Dalta hexagonala
Code : 75450
UM : BUC
Marca : Tolsen






Dalta cu varf hexagonal 17x280 mm, Industrial - Tolsen

Aceasta dalta cu varf hexagonal Tolsen este potrivita pentru realizarea de taieturi precise in materiale dure precum betonul, caramida sau piatra. Fabricata din materiale de inalta calitate, dalta este durabila si rezistenta la uzura, oferind o performanta excelenta si o eficienta ridicata.


Caracteristici
  • Diametru: 17mm
  • Lungime: 280mm
  • Varf hexagonal, pointed
  • Corp din aliaj cromat
  • Finisaj prin sablare
  • Ambalare: tub din plastic

Aceasta dalta Tolsen cu varf hexagonal are acelasi standard de calitate ca si cele BOSCH. Diametrul de 17mm si lungimea de 280mm fac aceasta dalta potrivita pentru realizarea de taieturi precise si de calitate in materiale dure precum betonul, caramida sau piatra.

Varful hexagonal al daltei ofera o taiere precisa si eficienta, iar corpul din aliaj cromat asigura durabilitate si rezistenta la uzura. Finisajul prin sablare ofera o protectie suplimentara impotriva coroziunii si uzurii. Ambalata intr-un tub din plastic, dalta este usor de depozitat si transportat.

Aceasta dalta Tolsen cu varf hexagonal este ideala pentru utilizarea in constructii, sudura sau alte aplicatii similare si este esentiala pentru orice profesionist care are nevoie de o unealta de calitate pentru realizarea de taieturi precise si de calitate in materiale dure.

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com