Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE ELECTRICE SI PE GAZ > Fierastraie electrice > Fierastrau pendular

Click to zoom





214.90 LEI
Timbru verde inclus in pret: 4.17 LEI

Stoc limitat



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Fierastraie electrice
Group : Fierastrau pendular
Code : 79551
UM : BUC
Marca : Tolsen






Fierastrau pendular cu laser 800 W, FX Force Xpress, Industrial - Tolsen

Cu fierastraul pendular cu laser Tolsen, puteți tăia cu ușurință și precizie lemnul și metalul. Acesta are o putere de intrare de 800W și o tensiune nominală de 230V, frecvența de 50Hz și o viteză fără incărcare de 800-3000r/min. Acest fierastrau are o capacitate de tăiere de 100mm in lemn și 10mm in oțel.

Această mașină este omologată CE și este dotată cu o bază de aluminiu solidă, un pendul orbital cu 4 trepte și funcție de laser pentru o precizie maximă. Fierastraul pendular cu laser Tolsen este livrat cu o serie de accesorii pentru a face tăierea cat mai ușoară și precisă, inclusiv o lamă de fierastrau, un tub colector de praf, o cheie hexagonală și un ghid paralel. Acesta vine cu o instrucțiune manuală pentru o utilizare ușoară și eficientă și este ambalat intr-o cutie colorată pentru depozitare și transport ușor.


Caracteristici:
  • Putere de intrare: 800W
  • Tensiune nominală: 230V
  • Frecvența: 50Hz
  • Viteză fără incărcare: 800-3000r/min
  • Capacitate de tăiere: 100mm in lemn / 10mm in oțel
  • Accesorii incluse: 1 lamă de fierastrau, 1 tub colector de praf, 1 cheie hexagonală, 1 ghid paralel
  • Bază de aluminiu solidă
  • Pendul orbital cu 4 trepte
  • Funcție de laser pentru o precizie maximă
  • Ambalaj: Cutie colorată


Vă prezentăm linia de scule electrice Tolsen FX Force Xpress - partenerul perfect pentru toate proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale! Cu tehnologia sa inovatoare și calitatea excepțională, această linie de scule electrice este concepută pentru a vă ajuta să finalizați rapid și eficient lucrările.Fie că sunteți un profesionist cu experiență sau abia incepeți aventura dvs. de bricolaj, veți aprecia puterea și versatilitatea liniei FX Force Xpress. De la ciocane rotopercutoare și unelte pentru tăierea metalului, pană la ferăstraie circulare și multe altele, aceste scule sunt construite pentru a dura și proiectate pentru a face față celor mai dificile sarcini cu ușurință.Cu linia FX Force Xpress, veți beneficia de caracteristici precum baterii de inaltă calitate care oferă putere de lungă durată, design ergonomic care reduce oboseala și tensiunea, precum și inginerie de precizie care asigură acuratețea și fiabilitatea. In plus, cu o gamă de accesorii și atașamente disponibile, puteți personaliza sculele pentru a se potrivi nevoilor și aplicațiilor dvs. specifice.Așadar, de ce să așteptați? Experimentați puterea și performanța Tolsen FX Force Xpress astăzi și aduceți proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale la nivelul următor!

Documentație
79551 Manual.pdf (271.65 kb)

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com