Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SI UNELTE PT. GRADINA > Unelte gradinarit > Lopeti si unelte de sapat

Click to zoom





18.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Unelte gradinarit
Group : Lopeti si unelte de sapat
Code : 57500
UM : BUC
Marca : Tolsen

 
 
 
 
 
Mini lopata de gradina cu maner ergonomic, 80 x152 mm, GARDENEST
 

Daca esti un pasionat de gradinarit, atunci Mini lopata de gradina cu maner ergonomic, GARDENST este instrumentul perfect pentru tine! Aceasta mini lopata este conceputa pentru a fi puternica, durabila si confortabila de utilizat.

Cu dimensiunea de 80*152mm, aceasta mini lopata este ideala pentru a lucra cu precizie in spatii inguste sau pentru a extrage plantele din ghivece. Confectionata din otel special forjat, lopata are o durata de viata lunga si poate fi utilizata pentru o varietate de sarcini de gradinarit.

Acoperita cu o finisare neagra cu pulbere, lopata este rezistenta la coroziune si isi pastreaza aspectul excelent pentru o perioada indelungata de timp. Cu o lungime totala de 330mm si o grosime de 1.5mm, lopata ofera o forta de taiere excelenta si control in timpul utilizarii.

Cu manerul ergonomic din doua componente, lopata ofera o priza buna si confortabila in timpul utilizarii, astfel incat sa nu obosesti mainile. In plus, manerul este conceput pentru a preveni alunecarea, astfel incat sa poata fi utilizat in siguranta.

 

Caracteristici:

  • Dimensiune: 80*152mm
  • Material: otel special forjat
  • Acoperit cu finisare neagra cu pulbere
  • Lungime totala: 330mm
  • Grosime: 1.5mm
  • Maner ergonomic din doua componente
 
 
 
 
 
 
GARDENST de la Tolsen - Scule de Grădinărit de Calitate Premium
Gama noastră premium de scule este concepută să fie durabilă, eficientă și ușor de utilizat, făcand grădinăritul o plăcere in loc de o corvoadă. Cu totul, de la foarfecele de tuns pană la cultivatoare, sculele noastre sunt perfecte pentru orice grădinar care dorește să-și imbunătățească jocul. Nu te mulțumi cu scule de calitate scăzută care se rup ușor și cauzează frustrare. Ai incredere in GARDENST de la Tolsen pentru o experiență de grădinărit fără probleme și plăcută.
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com