Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SI UNELTE PT. GRADINA > Unelte gradinarit > Lopeti si unelte de sapat

Click to zoom





17.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Unelte gradinarit
Group : Lopeti si unelte de sapat
Code : 57502
UM : BUC
Marca : Tolsen

 
 
 
 

Mini lopata de gradina cu maner ergonomic, 55 x 152 mm, GARDENEST

 

 

Daca esti un iubitor de gradinarit, atunci Mini lopata de gradina cu maner ergonomic, 55 x 152 mm, GARDENEST este un instrument indispensabil pentru tine! Aceasta mini lopata este puternica, durabila si confortabila de utilizat, facand din gradinarit o activitate mai usoara si mai placuta.

Cu dimensiunea de 55 x 152 mm, aceasta mini lopata este ideala pentru a lucra cu precizie in spatii mici sau pentru a extrage plantele din ghivece. Confectionata din otel special forjat, lopata are o durata de viata lunga si poate fi utilizata pentru o varietate de sarcini de gradinarit.

Acoperita cu o finisare neagra cu pulbere, lopata este rezistenta la coroziune si isi pastreaza aspectul excelent pentru o perioada indelungata de timp. Cu o lungime totala de 330 mm si o grosime de 1.5 mm, lopata ofera o forta de taiere excelenta si control in timpul utilizarii.

Cu manerul ergonomic din doua componente, lopata ofera o priza buna si confortabila in timpul utilizarii, astfel incat sa nu obosesti mainile. In plus, manerul este conceput pentru a preveni alunecarea, astfel incat sa poata fi utilizat in siguranta.

 

Caracteristici:

  • Dimensiune: 55 x 152 mm
  • Material: otel special forjat
  • Acoperit cu finisare neagra cu pulbere
  • Lungime totala: 330 mm
  • Grosime: 1.5 mm
  • Maner ergonomic din doua componente
 
 
 
 
 
 
GARDENST de la Tolsen - Scule de Grădinărit de Calitate Premium
Gama noastră premium de scule este concepută să fie durabilă, eficientă și ușor de utilizat, făcand grădinăritul o plăcere in loc de o corvoadă. Cu totul, de la foarfecele de tuns pană la cultivatoare, sculele noastre sunt perfecte pentru orice grădinar care dorește să-și imbunătățească jocul. Nu te mulțumi cu scule de calitate scăzută care se rup ușor și cauzează frustrare. Ai incredere in GARDENST de la Tolsen pentru o experiență de grădinărit fără probleme și plăcută.
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com