Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SI UNELTE PT. GRADINA > Irigare > Vermorel

Click to zoom





85.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Irigare
Group : Vermorel
Code : 57292
UM : BUC
Marca : Tolsen






Vermorel 5 L, GARDENEST O modalitate usoara si eficienta de a ingriji gradina

Vermorel 5 L de la GARDENEST este un dispozitiv practic pentru gradinarit, cu o capacitate de 5 litri si un design ergonomic, acesta va ajuta sa aplicati cu usurinta fertilizatori, erbicide si alte solutii pentru plantele dumneavoastra. In plus, vine cu o curea pentru a usura transportul si a face experienta mai confortabila.


Caracteristici:
  • Material: PE
  • Curea pentru transport
  • Presiune maxima de lucru: 2.5 Bar
  • Ambalaj: cutie colorata

Cu Vermorel 5 L, gradinile dumneavoastra vor arata mai bine ca niciodata. Acest dispozitiv usor de folosit va ajuta sa aplicati cu precizie solutiile necesare pentru a mentine sanatatea plantelor si a creste productivitatea gradinii.

Descoperiti cum puteti sa va imbunatatiti gradina cu Vermorel 5 L de la GARDENEST, un dispozitiv de incredere si eficient pentru pasionatii de gradinarit.







GARDENST de la Tolsen - Scule de Grădinărit de Calitate Premium
Gama noastră premium de scule este concepută să fie durabilă, eficientă și ușor de utilizat, făcand grădinăritul o plăcere in loc de o corvoadă. Cu totul, de la foarfecele de tuns pană la cultivatoare, sculele noastre sunt perfecte pentru orice grădinar care dorește să-și imbunătățească jocul. Nu te mulțumi cu scule de calitate scăzută care se rup ușor și cauzează frustrare. Ai incredere in GARDENST de la Tolsen pentru o experiență de grădinărit fără probleme și plăcută.
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com