Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
USTENSILE MECANICE > Chei si truse chei > Cheie dubla tubulara cu capat rotativ

Click to zoom





43.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Chei si truse chei
Group : Cheie dubla tubulara cu capat rotativ
Code : 17025
UM : BUC
Marca : Tolsen






Cheie dublă tubulară cu capăt rotativ  16x18 mm- Tolsen

Sunteți in căutarea unei chei duble tubulare de calitate superioară pentru a face față tuturor nevoilor dvs. in materie de reparații și intreținere? Vă prezentăm cheia dublă tubulară cu capăt rotativ de la Tolsen, soluția perfectă pentru a vă simplifica munca!

Caracteristici:
  • Mărime: 16x18mm
  • Material: Cr-V
  • Finisaj: cromat, satinat
  • Ambalare: agățător din plastic cu etichetă color

Produsele Tolsen sunt create pentru a satisface cele mai exigente cerințe de calitate și sunt concepute să ofere performanțe și durabilitate de lungă durată. Cu cheia dublă tubulară cu capăt rotativ de la Tolsen, vă puteți asigura că aveți un instrument de lucru solid și eficient.

Acest produs este perfect pentru profesioniști și pasionați de bricolaj deopotrivă. Este ideal pentru lucrările de intreținere și reparații ale automobilelor și a altor mașini. Datorită finisajului cromat și satinat, veți fi impresionat de aspectul său plăcut și de calitatea sa.

In plus, cheia dublă tubulară cu capăt rotativ de la Tolsen vine ambalată intr-un agățător din plastic cu etichetă color, astfel incat să puteți fi sigur că acesta va fi bine protejat și ușor de identificat in trusa dvs. de instrumente.

In concluzie, cheia dublă tubulară cu capăt rotativ de la Tolsen este soluția perfectă pentru a vă simplifica munca in materie de reparații și intreținere. Cu un design solid și eficient și o calitate superioară, acest produs este construit pentru a vă face viața mai ușoară și pentru a oferi performanțe și durabilitate de lungă durată.


Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com