Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
INSTRUMENTE PT. MASURA > Unelte si aparate de masura > Nivela laser

Click to zoom





844.90 LEI
Timbru verde inclus in pret: 2.08 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Unelte si aparate de masura
Group : Nivela laser
Code : 35153
UM : BUC
Marca : Tolsen






Nivela laser cu doua planuri autonivelare la 360° si linie de aliniere cu fascicul verde, ± 0.3 mm/m, 30 m, Industrial - Tolsen


Nivela laser cu doua planuri autonivelare la 360° și linie de aliniere cu fascicul verde, ± 0.3 mm/m, 30 m (Industrial):

Ai nevoie de o nivela laser pentru a finaliza proiecte cu precizie și ușurință? Cu nivela laser cu doua planuri autonivelare la 360° și linie de aliniere cu fascicul verde, ± 0.3 mm/m, 30 m (Industrial), veți putea efectua nivelări exacte, chiar și in cele mai dificile locuri de muncă.

Această nivela laser industrială are doua planuri autonivelare la 360° și linie de aliniere cu fascicul verde, asigurand o vizibilitate maximă a liniilor in condiții de lucru standard. Fasciculul verde este mai strălucitor decat fasciculul roșu standard, făcandu-l ușor de urmărit chiar și in condiții de lumină puternică. De asemenea, aceasta are o precizie de ±0.3mm/m și o rază maximă de lucru de 30 de metri, fără detector.

Această nivela laser se poate alimenta cu patru baterii AA (nu sunt incluse) și are un timp de funcționare de 8 ore pentru un singur plan și 4 ore pentru ambele planuri. Aceasta este protejată de intrarea apei și a prafului conform rating-ului IP54 și poate fi utilizată in temperaturi extreme, de la -10°C pană la +50°C.

Această nivela laser poate fi utilizată și in modul manual, permițand blocarea liniilor pentru utilizare la orice unghi. De asemenea, vine cu un dispozitiv de poziționare cu magneți puternici, astfel incat să puteți lucra cu ușurință și să obțineți cele mai precise nivelări.

In plus, această nivela laser cu doua planuri autonivelare la 360° și linie de aliniere cu fascicul verde vine cu un suport de transport blow-mould, astfel incat să puteți să o transportați in siguranță oriunde aveți nevoie de ea.


Caracteristici:

Doua planuri autonivelare la 360° (orizontal și vertical)
Linie de aliniere cu fascicul verde
Precizie de ±0.3mm/m
Rază maximă de lucru de 30 m (fără detector)
Timp de funcționare de 8 ore pentru un singur plan, respectiv 4 ore pentru ambele planuri
Protecție impotriva apei și a prafului conform rating-ului IP54
Modul manual pentru utilizarea liniilor la orice unghi
Dispozitiv de poziționare cu magneți puternici inclus
Suport de transport blow-mould inclus


Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com