Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
INSTRUMENTE PNEUMATICE > Scule pneumatice > Pistol pneumatic

Click to zoom

361.90 LEI

In stocComanda:

Adaugă în coș

Category : Scule pneumatice
Group : Pistol pneumatic
Code : 73382
UM : SET
Marca : Tolsen


Pistol pneumatic 3/", 17 piese, 340 NM, 160 rpm, AirXT - Tolsen

Acest set pistol pneumatic Tolsen AirXT contine o cheie cu impact de 1/2"" si 10 capete de impact, un prelungitor, o cheie hexagonala, o cutie de ulei si o duza de lubrifiere, pentru a oferi o solutie completa pentru majoritatea aplicatiilor de strangere si descoperire.

Aceasta cheie pneumatica cu impact are o patrata de 1/2"" si o presiune de lucru de 6.2 bar. Cu o viteza de 7000 rpm si o torsiune maxima de 340NM (250FT-LB), aceasta cheie pneumatica cu impact poate ajuta la indeplinirea sarcinilor de strangere si descoperire a prinderilor mai rapid si mai usor decat prin utilizarea de unelte manuale. De asemenea, aceasta are un consum mediu de aer de 210 litri pe minut si o intrare de aer de 3/8"", permitand utilizatorilor sa efectueze sarcini de strangere si descoperire in mod eficient si rapid.

Acest set contine si 10 capete de impact de diferite dimensiuni (9, 10, 11, 13, 14, 17, 19, 22, 24, 27mm), precum si un prelungitor de 5"", o cheie hexagonala de 4mm, o duza de lubrifiere si o cutie de ulei pentru a va ajuta sa indepliniti o varietate de sarcini de strangere si descoperire. Toate componentele sunt ambalate intr-o carcasa cu suflare pentru o depozitare sigura si organizata.

Aceasta cheie pneumatica cu impact este omologata CE, garantand calitatea si siguranta pentru utilizatorii sai. De asemenea, este ambalata intr-o carcasa cu suflare cu o eticheta colorata, pentru o prezentare clara si profesionala.


Caracteristici:
  • Cheie pneumatica cu impact de 1/2""
  • Presiune de lucru: 6.2 bar
  • Consum mediu de aer: 210 litri pe minut
  • Intrare de aer: 3/8""
  • Torsiune maxima: 340NM (250FT-LB)
  • Viteza maxima: 7000 rpm
  • Greutate neta: 2.18 kg
  • Include 10 capete de impact, prelungitor, cheie hexagonala, duza de lubrifiere si cutie de ulei
  • Ambalaj: carcasa cu suflare cu eticheta colorata


Vă prezentăm gama Tolsen AIRXT de unelte pneumatice, concepută pentru a vă face munca mai ușoară, mai rapidă și mai eficientă. Indiferent dacă sunteți un mecanic profesionist, un dulgher, un zugrav sau un entuziast al bricolajului, gama AIRXT are instrumentul potrivit pentru nevoile dumneavoastră.
Uneltele noastre AIRXT sunt alimentate cu aer comprimat, ceea ce înseamnă că oferă un cuplu ridicat și o vibrație redusă, făcându-vă munca mai ușoară și mai confortabilă. Cu design-uri ergonomice și o varietate de caracteristici, cum ar fi viteza și puterea reglabile, puteți fi sigur de capacitatea dumneavoastră de a finaliza orice sarcină.
Alegeți dintr-o gamă de unelte AIRXT, inclusiv chei cu impact pneumatice, rotopercutoare pneumatice, ciocane pneumatice și pistoale de pulverizare cu aer, toate realizate din materiale de înaltă calitate pentru o durabilitate îndelungată. Cu angajamentul Tolsen față de calitate și fiabilitate, puteți avea încredere că uneltele AIRXT vor face treaba bine de fiecare dată.
Indiferent dacă aveți nevoie să strângeți șuruburi, să șlefuiți suprafețe sau să aplicați vopsea, uneltele AIRXT oferă puterea și precizia de care aveți nevoie pentru a finaliza sarcina rapid și eficient. Investiți în cel mai bun produs cu uneltele pneumatice Tolsen AIRXT și experimentați diferența în munca dumneavoastră.
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com