Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SPECIALE SERVICE AUTO > Elevatoare si echipamente de ridicat > Suport pentru auto

Click to zoom





353.90 LEI

Stoc limitat



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Elevatoare si echipamente de ridicat
Group : Suport pentru auto
Code : 65484
UM : PER.
Marca : Tolsen






Set 2 suporti pentru auto, capacitate 6 Tone, Industrial - Tolsen

Aceste doua suporturi pentru auto de la Tolsen sunt proiectate pentru a sustine masinile de pana la 6 tone. Suporturile au un stil de prindere cu cremaliera, care permite ajustarea fina si eliminarea rapida. Manerul solid din otel si mecanismul de prindere cu cremaliera asigura o fixare sigura a suporturilor sub masina. De asemenea, au o capacitate de 6 tone, o inaltime minima de 382 mm si o inaltime maxima de 600 mm. Aceste suporturi pentru auto au o greutate neta de 13.5 kg.


Caracteristici
  • Capacitate: 6 tone
  • Inaltime minima: 382 mm
  • Inaltime maxima: 600 mm
  • Greutate neta: 13.5 kg
  • Ambalare: cutie colorata

Aceste suporturi pentru auto Tolsen sunt ideale pentru cei care au nevoie de un set de suporturi pentru masini mai mari, cu o capacitate de sustinere de pana la 6 tone. Suporturile sunt realizate cu un mecanism de prindere cu cremaliera si manere solide din otel, care asigura o fixare sigura si stabila sub masina. Aceste suporturi pentru auto au o inaltime minima de 382 mm si o inaltime maxima de 600 mm, ceea ce le face ideale pentru o gama larga de autovehicule. De asemenea, au o greutate neta de 13.5 kg.

Aceste doua suporturi pentru auto Tolsen sunt livrate intr-o cutie colorata pentru a fi perfecte pentru cadouri sau pentru a fi depozitate in mod sigur. Sunt un instrument excelent pentru oricine cauta suporturi pentru auto de calitate superioara, durabile si fiabile, care pot sustine masinile cu usurinta.


Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com