Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SI UNELTE PT. GRADINA > Unelte gradinarit > Foarfeca de gradina

Click to zoom





106.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Unelte gradinarit
Group : Foarfeca de gradina
Code : 31048
UM : BUC
Marca : Tolsen






Foarfeca pentru pomi cu prelungitor, 300mm, GARDENEST O solutie eficienta pentru taierea arborilor cu inaltime mare

Foarfeca pentru pomi cu prelungitor de la GARDENEST este conceputa pentru a oferi o solutie eficienta pentru taierea arborilor cu inaltime mare. Cu o lama de 300mm, aceasta foarfeca este ideala pentru utilizare in gradina, atat pentru amatori cat si pentru profesionisti.


Caracteristici:
  • Lama de 300mm cu dinti tripli, din otel 65Mn cu ascutire speciala
  • Lama curba pentru taierea ramurilor la un unghi mai bun
  • Tratament teflon pentru rezistenta sporita la coroziune
  • Capacitate maxima de taiere: 35mm
  • Tub telescop cu lungimea de 2.4m, din otel pentru rezistenta sporita
  • Sfoara de nylon cu lungimea de 2.5m pentru controlul preciziei taietorilor
  • Design cu doua roti pentru manevrabilitate sporita
  • Ambalaj: dublu blister

Foarfeca pentru pomi cu prelungitor de la GARDENEST are o lama de 300mm cu dinti tripli, din otel 65Mn cu ascutire speciala, ceea ce o face ideala pentru taierea arborilor cu inaltime mare. Lama curba ofera un unghi mai bun de taiere, ceea ce face ca aceasta foarfeca sa fie ideala pentru lucrul precis si detaliat. Tratamentul teflon aplicat lamei sporeste rezistenta acesteia la coroziune, ceea ce prelungeste durata de viata a instrumentului. Capacitatea maxima de taiere de 35mm face ca aceasta foarfeca sa fie ideala pentru taierea ramurilor subtiri si medii. Tubul telescop cu lungimea de 2.4m, din otel pentru rezistenta sporita, si sfoara de nylon cu lungimea de 2.5m pentru controlul preciziei taietorilor ofera o manevrabilitate sporita si o taiere precisa si sigura a ramurilor. Designul cu doua roti face ca aceasta foarfeca sa fie usor de manevrat si controlat. Ambalajul din dublu blister face ca foarfeca sa fie usor de identificat si de depozitat in gradina sau in garaj. Aceasta este o alegere excelenta pentru cei care doresc un instrument eficient si durabil pentru taierea arborilor cu inaltime mare.

Descoperiti cum puteti sa lucrati mai eficient cu foarfeca pentru pomi cu prelungitor de la GARDENEST, o solutie eficienta si durabila pentru pasionatii de gradinarit si nu numai.







    GARDENST de la Tolsen - Scule de Grădinărit de Calitate Premium
    Gama noastră premium de scule este concepută să fie durabilă, eficientă și ușor de utilizat, făcand grădinăritul o plăcere in loc de o corvoadă. Cu totul, de la foarfecele de tuns pană la cultivatoare, sculele noastre sunt perfecte pentru orice grădinar care dorește să-și imbunătățească jocul. Nu te mulțumi cu scule de calitate scăzută care se rup ușor și cauzează frustrare. Ai incredere in GARDENST de la Tolsen pentru o experiență de grădinărit fără probleme și plăcută.
    Recenzii pentru acest articol
    Nu există recenzii pentru acest articol.
    Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
    Store footer text
    Powered by
    By expertAcounts.com