Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SPECIALE SERVICE AUTO > Accesorii scule auto > Tava magentica

Click to zoom





24.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii scule auto
Group : Tava magentica
Code : 66030
UM : BUC
Marca : Tolsen

 
 
 
 
 
Tava magnetica 150 mm - Tolsen
 

Aceasta tava magnetica Tolsen este o unealta excelenta pentru a tine ordine in piesele mici, precum suruburi, piulite si alte elemente de fixare. Cu o dimensiune de 150 mm si un corp din otel inoxidabil, aceasta tava este durabila si usor de curatat. De asemenea, baza magnetica este acoperita cu cauciuc pentru a preveni zgarierea sau deteriorarea suprafetelor pe care se afla.

 
Caracteristici
  • Tava magnetica Tolsen
  • Dimensiune: 150mm / 6"
  • Corp din otel inoxidabil
  • Baza magnetica acoperita cu cauciuc
  • Ideal pentru depozitarea pieselor mici, precum suruburi, piulite, etc.
  • Pachetul include o cutie de culoare

Aceasta tava magnetica Tolsen este ideala pentru depozitarea si organizarea pieselor mici, precum suruburi, piulite, saibe si alte elemente de fixare. Cu o dimensiune de 150 mm, aceasta tava are suficient spatiu pentru a tine o varietate de piese si componente, dar este totodata compacta si usor de manevrat. Cu un corp din otel inoxidabil, aceasta tava este durabila si usor de curatat.

Baza magnetica acoperita cu cauciuc ofera o prindere sigura si stabila pentru tava, si protejeaza si suprafetele pe care este plasata. Acesta caracteristica face aceasta tava ideala pentru utilizarea in diverse aplicatii, atat in atelier, cat si pe santierul de constructii sau in alte medii de lucru similare.

Aceasta tava magnetica Tolsen este livrata intr-o cutie de culoare, fiind un cadou excelent pentru cei pasionati de bricolaj sau profesionistii din domeniul constructiilor sau mecanicii. Cu o constructie solida si o functionare eficienta, aceasta tava magnetica Tolsen este o unealta excelenta pentru a pastra ordine si organizare in ceea ce priveste piesele si componentele mici.

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com