Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
ACCESORII PT. SCULE ELECTRICE > Seturi si accesorii pentru gaurit si insurubat > Perii pentru bormasina

Click to zoom





45.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Seturi si accesorii pentru gaurit si insurubat
Group : Perii pentru bormasina
Code : 77554
UM : SET
Marca : Tolsen






Set de perii curatare pentru bormasina 3 elemente - Tolsen

Acest set de perii de curatare Tolsen este ideal pentru curatarea diverselor suprafete, inclusiv siding, caramida, gratare, barci, roti de masina, murdarie etc. Acesta include o varietate de perii de diferite dimensiuni si forme, astfel incat sa puteti alege peria potrivita pentru fiecare sarcina de curatare.


Caracteristici
  • Include perii de curatare de dimensiunile: 2" (5cm), 3-1/2" (8.9cm), 4" (10cm)
  • Tija hexagonala cu schimbare rapida de 1/4"
  • Ideal pentru utilizarea cu bormasini sau surubelnite cu impact
  • Perii cu peri ultra-rigizi durabili
  • Curata o varietate de suprafete, inclusiv siding, caramida, gratare, barci, roti de masina, murdarie etc.
  • Ambalaj: blister dublu

Acest set de perii de curatare Tolsen este ideal pentru utilizarea cu bormasini sau surubelnite cu impact. Acesta include perii de curatare de diferite dimensiuni si forme, astfel incat sa puteti alege peria potrivita pentru fiecare sarcina de curatare.

Periile de curatare au peri ultra-rigizi durabili, astfel incat sa poata fi utilizate pentru curatarea suprafetelor grele. Acest set de perii de curatare poate fi utilizat pentru curatarea diverselor suprafete, inclusiv siding, caramida, gratare, barci, roti de masina, murdarie etc.

Periile sunt construite cu o tija hexagonala cu schimbare rapida de 1/4", ceea ce face schimbarea periilor mult mai rapida si mai usoara. Aceasta tehnologie de tija hexagonala cu schimbare rapida elimina nevoia de a utiliza chei sau alte instrumente pentru a schimba peria.

Acest set de perii de curatare Tolsen este ambalat intr-un blister dublu pentru a fi mai usor de transportat si depozitat. Indiferent daca sunteti profesionist in industria metalurgica sau utilizator casnic, acest set de perii de curatare Tolsen va fi un instrument util pentru curatarea suprafetelor grele. Cu acest set de perii, curatarea devine mai usoara si mai eficienta.

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com