Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE PT. LACATUSERIE, TAMPLARIE > Ciocane si dalti > Dalta pentru zidarie

Click to zoom





29.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Ciocane si dalti
Group : Dalta pentru zidarie
Code : 25088
UM : BUC
Marca : Tolsen

 
 
 
 
 
Dalta pentru zidarie 24x18x300 mm, GRIPro - Tolsen
 
 
Dacă aveți nevoie de o dalta pentru zidărie de inaltă calitate pentru proiectele dvs., TOLSEN GRIPro vă poate ajuta! Dalta pentru zidărie TOLSEN GRIPro este fabricată dintr-un oțel special pentru unelte cu tratament termic, astfel incat să fie durabilă și rezistentă la uzură.
 
Manerul cu protecție moale de tipul TOLSEN oferă o protecție excelentă impotriva loviturilor puternice, fiind anti-alunecare și absorbție a șocurilor. In plus, plăcuța mare pentru protecția mainii impotriva loviturilor sau a scăpărilor de lovitură face ca utilizarea daltelor să fie mult mai sigură.
 
Cu vopseaua pulbere și eticheta colorată, dalta pentru zidărie TOLSEN GRIPro arată bine și se distinge de alte daltă de pe piață. Achiziționați acum dalta pentru zidărie TOLSEN GRIPro și beneficiați de unelte de calitate pentru proiectele dvs. de construcție!
 
 
Caracteristici:
  • Dimensiuni: 24x18x250mm
  • Maner cu protecție moale de tipul TOLSEN
  • Protecție impotriva loviturilor puternice, anti-alunecare și absorbție a șocurilor
  • Plăcuță mare pentru protecția mainii impotriva loviturilor sau a scăpărilor de lovitură
  • Oțel special pentru unelte cu tratament termic
  • Vopsea pulbere
  • Ambalare: etichetă colorată
 

 



Vă prezentăm seria Tolsen GRIPro - colecția finală de instrumente manuale pentru profesioniști care cer cel mai bun produs. Seria noastră GRIPro are o proiectare de prindere unică care asigură o prindere confortabilă și sigură, permițandu-vă să lucrați cu ușurință și incredere. De la chei și clești pană la șurubelnițe și ciocane, instrumentele noastre manuale sunt proiectate pentru a oferi performanțe și durabilitate excepționale, indiferent de sarcina de lucru. Folosim numai materiale de cea mai inaltă calitate și tehnici de fabricație de precizie pentru a crea instrumente care pot rezista celor mai dure condiții și pot dura ani de zile. Indiferent dacă sunteți in industria auto, de construcții sau de inginerie, puteți avea incredere in Tolsen GRIPro pentru a face treaba corectă. Nu vă mulțumiți cu mai puțin - faceți upgrade la Tolsen GRIPro astăzi și experimentați performanța finală in materie de instrumente manuale.
 
 
Caracteristici
General
Greutate:300 gram
Material:Crom vanadiu
Tip:Dalta
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com