Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE ELECTRICE SI PE GAZ > Masini de gaurit si insurubat > Bormasina cu acumulator

Click to zoom





262.90 LEI
Timbru verde inclus in pret: 2.08 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Masini de gaurit si insurubat
Group : Bormasina cu acumulator
Code : 79037
UM : BUC
Marca : Tolsen

 
 
 
 
 
 
Bormașină de impact 12V Li-ion FX Force Xpress - Tolsen
 

Această bormașină de impact 12V Li-ion FX Force Xpress este perfectă pentru oricine are nevoie de o bormașină puternică și ușor de manevrat. Cu o baterie Li-ion de 1500mAh, acesta are suficientă putere pentru a face față oricăror sarcini.

 
Caracteristici:
  • CE Approval
  • Tensiune: DC 12V
  • Putere: Li-ion, 1*1500mAh
  • Viteza fără incărcare: 0-2800rpm
  • Rată de impact: 3100bpm
  • Cuplu maxim: ≥100Nm
  • Portbiți cu eliberare rapidă de 1/4 "(6,35 mm)
  • Incarcator: AC 100-240V, Europlug
  • Timp de incărcare: 2 ore de incărcare
  • Indicator de putere a bateriei cu 3 niveluri LED și o lumină de alimentare
  • Maner cu prindere moale
  • Ambalat in cutie color

Această bormașină de impact 12V Li-ion FX Force Xpress vine cu un design ergonomic cu maner cu prindere moale, ceea ce face ca utilizarea acesteia să fie confortabilă. Indicatorul de putere al bateriei vă permite să știți intotdeauna cand trebuie să incărcați bateria, astfel incat să nu rămaneți niciodată fără putere.

Aceasta este o alegere excelentă pentru oricine are nevoie de o bormașină de impact puternică și ușor de manevrat pentru uz casnic sau profesional.

 
 

Vă prezentăm linia de scule electrice Tolsen FX Force Xpress - partenerul perfect pentru toate proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale! Cu tehnologia sa inovatoare și calitatea excepțională, această linie de scule electrice este concepută pentru a vă ajuta să finalizați rapid și eficient lucrările.Fie că sunteți un profesionist cu experiență sau abia incepeți aventura dvs. de bricolaj, veți aprecia puterea și versatilitatea liniei FX Force Xpress. De la ciocane rotopercutoare și unelte pentru tăierea metalului, pană la ferăstraie circulare și multe altele, aceste scule sunt construite pentru a dura și proiectate pentru a face față celor mai dificile sarcini cu ușurință.Cu linia FX Force Xpress, veți beneficia de caracteristici precum baterii de inaltă calitate care oferă putere de lungă durată, design ergonomic care reduce oboseala și tensiunea, precum și inginerie de precizie care asigură acuratețea și fiabilitatea. In plus, cu o gamă de accesorii și atașamente disponibile, puteți personaliza sculele pentru a se potrivi nevoilor și aplicațiilor dvs. specifice.Așadar, de ce să așteptați? Experimentați puterea și performanța Tolsen FX Force Xpress astăzi și aduceți proiectele dvs. de bricolaj sau profesionale la nivelul următor!

 
 
Caracteristici
General
Tip alimentare:Acumulator
Tip produs:Masina de insurubat cu impact
Viteza maxima (rpm):11
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com