Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
INSTRUMENTE PT. MASURA > Unelte si aparate de masura > Ruleta
Noutati

Click to zoom
Noutati

15.90 LEI

In stocComanda:

Adaugă în coș

Category : Unelte si aparate de masura
Group : Ruleta
Code : 36126
UM : BUC
Marca : Tolsen

Ruleta 5m x 19mm, metrică și inci - Tolsen

Ruleta Tolsen de 5m x 19mm este un instrument indispensabil pentru orice meșter, oferindu-vă precizie și durabilitate in fiecare măsurătoare. Concepută pentru a satisface nevoile atat ale profesioniștilor, cat și ale pasionaților de bricolaj, această ruletă este dotată cu caracteristici remarcabile care o fac ușor de utilizat și de incredere in orice situație.

Cu o lungime de 5 metri (16ft) și o lățime de 19mm, ruleta Tolsen este echipată cu graduații metrice și in inci, oferindu-vă flexibilitatea de a lucra cu ambele sisteme de măsură. Precizia metrică este garantată de clasa MID Ⅱ, asigurandu-vă că fiecare măsurătoare este exactă și fiabilă.

Lama ruletei are graduații clare și este acoperită cu un strat rezistent la uzură de culoare galbenă, astfel incat marcajele să rămană vizibile chiar și după utilizări repetate. Carcasa din plastic ABS este proiectată ergonomic pentru a se potrivi confortabil in mană și este echipată cu un clip de curea pentru transport ușor.

Un alt avantaj al acestei rulete este butonul de blocare dublu, care asigură o operare mai sigură și mai simplă. Butonul de blocare de dimensiuni mai mari, situat la baza ruletei, facilitează blocarea și deblocarea benzii de măsurare fără efort.

Ruleta vine cu o curea de transport din țesătură de inaltă rezistență, care adaugă un plus de confort și siguranță in timpul utilizării. Indiferent dacă lucrați pe șantier, in atelier sau acasă, ruleta Tolsen este partenerul ideal pentru toate proiectele dvs. de măsurare.

Specificații Tehnice:
  • Dimensiune: 5m / 16ft x 19mm
  • Graduații: metrice și inci
  • Precizie metrică: Clasa MID Ⅱ
  • Lama cu strat rezistent la uzură de culoare galbenă
  • Carcasă din plastic ABS ergonomic
  • Clip de curea
  • Buton de blocare dublu
  • Buton de blocare de dimensiuni mari pentru operare ușoară și sigură
  • Curea de transport din țesătură de inaltă rezistență
Caracteristici
General
Tip produs:Ruleta
Unitate de masura:Cm, m
Valori masurate:Distante/Lungimi
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com