Telefon 0374 955 788, 0770 814 165

CONSIMȚĂMÂNT PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONALConform dispozițiilor Regulamentului (UE) nr. 679/2016 al Parlamentului European și Consiliului – Regulamentul general privind protecția datelor, prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, furnizate în calitate de utilizator al site-ului online de servicii vanzare produse marca Tolsen si Joka al societatii GLOBELA TRADE S.R.L. este legală numai în condițiile în care vă exprimați consimțământul pentru această prelucrare.

Refuzul dumneavoastră de a vă da consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal care vă privesc conduce la imposibilitatea de a beneficia de serviciile oferite de societatea noastră prin intermediul site-ului de servicii de comercializare on-line.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal ale utilizatorilor site-ului: www.tolsentools.ro, accesarea si furnizarea produselor on-line puse la dispoziție prin site-ul online de comercializare al produselor marca Tolsen si Joka al societatii GLOBELA TRADE S.R.L. (procesarea cererilor, emiterea facturilor si livrarea produselor personei vizate) este protejarea sistemului informatic și de comunicații al societatii GLOBELA TRADE S.R.L.

În situația în care nu mai doriți să beneficiați de serviciile de vanzare on-line a produselor marca Tolsen si Joka oferite de societatea GLOBELA TRADE S.R.L., aveți dreptul de a vă retrage consimțământul (acordul) cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal prin accesarea site-ului – DATE PERSONALE.

DA - sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal.

NU - sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal.

Powered by
By expertAcounts.com