Telefon 0374 955 788, 0770 814 165

Cum cumpar?


1. Cum cumpar ?
2. Cum platesc ?
3. Cum se livreaza?
4. Termeni de garantie

1. Cum cumpar ?
Pasul 1. Adaugi produsele in cos

Adauga produsele dorite in cosul tau de cumparaturi, accesand butonul "Comanda". Poti adauga oricate produse doresti. De asemenea, poti elimina sau aduga produse in cos, accesand butoanele "Goleste" sau "Modifica". Asigura-te ca ai introdus in cos toate produsele pe care ti le dorest si da click pe butonul "Incheie Comanda".

Pasul 2. Introdu datele tale

La pasul 2, te loghezi in cont, daca ai deja un cont de utilizator pe site-ul nostru sau te inregistrezi pe site. Pentru a te inregistra, iti introduci datele: nume, adresa de facturare si de livrare, detaliile de contact. Ulterior, vei putea trece la urmatorul pas al comenzii, doar accesand contul tau de pe TolsenTools.ro, fara a mai fi nevoie sa iti introduci datele la fiecare comanda.

Acesta este ultimul pas in procesul de plasare a comenzii, prin care se face validarea finala a tranzactiei. Primesti pe email toate detaliile privind comanda ta, inclusiv factura aferenta comenzii.

*NOTA: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.


 2. Cum platesc ?

a.Numerar:daca preferati sa ridicati produsele de la sediul nostru, puteti plati in numerar 

b. Ramburs in numerar, odata cu primirea produselor la sediul dumneavoastra


 

3. Cum se livreaza?

Comenzile se pot livra utilizand urmatoarele metode:

a. Livrare prin curier rapid- 25 lei, pentru cumparaturi de pana la 300 lei, gratuit pentru cumparaturi de peste 300 lei. Taxele sunt valabile pentru localitatile din aria de acoperire Urgent Curier.Pentru localitatile ce nu se afla in aria de acoperire se va percepe o taxa de 1 leu pentru fiecare kilometru suplimentar.

b. Livrarile Tolsen Tools Romania sunt valabile pentru marfa paletizabila dim max. 1200x1000x2000 mm, avand greutatile din atasament.


 

4. Termeni de garantie


Documente atasate

Powered by
By expertAcounts.com