Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SPECIALE SERVICE AUTO > Accesorii scule auto > Pompa de bicicleta

Click to zoom





77.90 LEI

La comanda



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii scule auto
Group : Pompa de bicicleta
Code : 65505
UM : BUC
Marca : Tolsen






Pompa pentru biciclete cu manometru, 38x610mm - Tolsen

Aceasta pompa pentru biciclete cu manometru de la Tolsen este un must-have pentru orice iubitor de ciclism. Cu o dimensiune de 38x610mm, aceasta pompa este compacta si usoara, perfecta pentru transportul in timpul calatoriilor.


Caracteristici
  • Material: cilindru din metal
  • Dimensiuni: ф32*540mm
  • Maner ergonomic confortabil din nylon
  • Se potriveste cu valvele Presta, Schrader si Dunlop, ac de mingi gratuit si ac de gaze
  • Capacitate ridicata de presiune: 160 PSI / 11 Bar
  • Ambalare: agatatoare de hartie cu sac de plastic

Aceasta pompa pentru biciclete Tolsen este realizata dintr-un cilindru de metal durabil, astfel incat sa va asigurati ca poate face fata oricarui tip de utilizare. Are o capacitate ridicata de presiune de 160 PSI / 11 Bar, astfel incat puteti umfla cu usurinta anvelopele bicicletei dumneavoastra.

Aceasta pompa pentru biciclete este usor de utilizat si este dotata cu un maner ergonomic confortabil din nylon, care face pomparea mai usoara si mai confortabila pentru mainile dumneavoastra. De asemenea, se potriveste cu valvele Presta, Schrader si Dunlop, astfel incat sa puteti folosi aceasta pompa pentru o varietate de tipuri de biciclete.

In plus, aceasta pompa pentru biciclete Tolsen vine cu un ac de mingi gratuit si un ac de gaze, astfel incat sa puteti folosi aceasta pompa pentru a umfla si alte lucruri, precum mingile sau saltelele gonflabile.

Aceasta pompa pentru biciclete este livrata intr-o agatatoare de hartie cu sac de plastic, ceea ce o face perfecta pentru cadouri sau pentru depozitarea si transportul usoare.

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com