Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE SPECIALE SERVICE AUTO > Accesorii scule auto > Pompa de bicicleta

Click to zoom





67.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Accesorii scule auto
Group : Pompa de bicicleta
Code : 65502
UM : BUC
Marca : Tolsen






Pompa de bicicleta cu manometru profesionala - Tolsen

Aceasta pompa de bicicleta cu manometru profesionala de la Tolsen este un instrument esential pentru orice posesor de bicicleta. Produsul are un corp din otel cu dimensiunile de 32 x 480mm si este dotat cu un manometru care va permite sa monitorizati cu precizie presiunea pneurilor. Furtunul produsului este fabricat din cauciuc cu supapa A36A, pentru supape Schrader si Presta. Pompa este insotita de adaptoare pentru saltele si ac de minge si este ambalata individual in carte cu cap plat si punga din poli, fiind ideala pentru transport si depozitare.


Caracteristici
  • Corp din otel
  • Manometru profesional pentru monitorizarea precisa a presiunii pneurilor
  • Furtun din cauciuc cu supapa A36A pentru supape Schrader si Presta
  • Insoțit de adaptoare pentru saltele si ac de minge
  • Ambalat individual in carte cu cap plat si punga din poli
  • Presiune maxima: 120psi

Aceasta pompa de bicicleta Tolsen este ideala pentru orice ciclist, fiind dotata cu un manometru profesional care va permite sa monitorizati cu precizie presiunea pneurilor. Designul compact si dimensiunile sale reduse il fac sa fie usor de depozitat si transportat oriunde doriti, astfel incat sa fie intotdeauna la indemana atunci cand aveti nevoie sa umflati pneurile bicicletei dumneavoastra.

Furtunul produsului este fabricat din cauciuc cu supapa A36A, pentru supape Schrader si Presta, doua tipuri comune de supape utilizate la pompele pentru biciclete si alte obiecte gonflabile. In plus, pompa este insotita de adaptoare pentru saltele si ac de minge, astfel incat sa puteti utiliza produsul pentru o gama larga de aplicatii.

Ambalata individual in carte cu cap plat si punga din poli, aceasta pompa de bicicleta Tolsen este ideala pentru utilizatorii care doresc un produs de calitate, usor de utilizat si de transportat. In plus, ambalajul faciliteaza depozitarea pompei in orice loc doriti. Presiunea maxima de 120psi asigura o utilizare optima pentru orice tip de bicicleta, indiferent de destinatia acesteia.

Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com