Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
INSTRUMENTE DE FIXARE > Scule de mana si unelte > Set de surubelnite

Click to zoom





83.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Scule de mana si unelte
Group : Set de surubelnite
Code : 20196
UM : SET
Marca : Tolsen






Set de surubelnite metrice cu piulite hexagonale, 7 bucati GRIPro

Acest set de surubelnite cu piulite hexagonale de la GRIPro este perfect pentru orice proiect de lucru cu suruburi. Setul contine 7 bucati, fiecare cu dimensiuni metrice diferite, astfel incat sa puteti alege exact dimensiunea potrivita pentru proiectul dvs. De la 6mm pana la 12mm, aceste surubelnite acopera o gama larga de dimensiuni de piulite hexagonale.


Caracteristici:
  • Set de 7 bucati
  • Dimensiuni metrice: 6mm-7mm-8mm-9mm-10mm-11mm-12mm
  • Lungime totala: 85mm
  • Lama din Cr-V
  • Maner confortabil din doua componente

Lama din Cr-V asigura o durabilitate si o rezistenta ridicata in timpul utilizarii, astfel incat veti putea utiliza aceste surubelnite de nenumarate ori fara a observa semne de uzura. De asemenea, manerele din doua componente sunt concepute pentru a va oferi confort si control excelent in timpul utilizarii, astfel incat sa puteti lucra cu usurinta si precizie. Setul este ambalat intr-o agatatoare de plastic cu eticheta colorata, astfel incat sa puteti pastra surubelnitele ordonate si usor de accesat.

Cu acest set de surubelnite cu piulite hexagonale de la GRIPro, veti avea instrumentele necesare pentru a efectua cu usurinta orice proiect care implica suruburi. Indiferent daca sunteti profesionist sau amator, acest set de surubelnite metrice cu piulite hexagonale va fi un instrument indispensabil pentru toate proiectele de bricolaj sau reparatii casnice.



Vă prezentăm seria Tolsen GRIPro - colecția finală de instrumente manuale pentru profesioniști care cer cel mai bun produs. Seria noastră GRIPro are o proiectare de prindere unică care asigură o prindere confortabilă și sigură, permițandu-vă să lucrați cu ușurință și incredere. De la chei și clești pană la șurubelnițe și ciocane, instrumentele noastre manuale sunt proiectate pentru a oferi performanțe și durabilitate excepționale, indiferent de sarcina de lucru. Folosim numai materiale de cea mai inaltă calitate și tehnici de fabricație de precizie pentru a crea instrumente care pot rezista celor mai dure condiții și pot dura ani de zile. Indiferent dacă sunteți in industria auto, de construcții sau de inginerie, puteți avea incredere in Tolsen GRIPro pentru a face treaba corectă. Nu vă mulțumiți cu mai puțin - faceți upgrade la Tolsen GRIPro astăzi și experimentați performanța finală in materie de instrumente manuale.

Caracteristici
General
Functii:Maner ergonomic
Tip cap:Hexagonal
Tip:Set
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com