Telefon 0374 955 788, 0770 814 165
SCULE PT. LACATUSERIE, TAMPLARIE > Ciocane si dalti > Ciocan cu varf curbat

Click to zoom





25.90 LEI

In stoc



Comanda:

Adaugă în coș

Category : Ciocane si dalti
Group : Ciocan cu varf curbat
Code : 25027
UM : BUC
Marca : Tolsen

 
 
 
 
 
Mini ciocan cu varf curbat 225 g, maner din fibră de sticlă, GRIPro - Tolsen
 

Descoperă mini ciocanul cu varf curbat Tolsen, cu greutatea de 225 g și maner din fibră de sticlă. Acest ciocan compact este ideal pentru diverse lucrări de prelucrare și fixare, oferindu-ți precizie și control in utilizare.

Ciocanul are o greutate de 8 oz (225 g), fiind ușor și manevrabil. Capul ciocanului este fabricat din oțel special forjat, care oferă durabilitate și rezistență in timpul utilizării intense. Este supus unui tratament termic și șlefuit pentru a asigura o performanță superioară.

Manerul ciocanului este realizat din fibră de sticlă, oferindu-ți un amestec ideal intre rezistență și ușurință in utilizare. Acest material asigură o izolare electrică eficientă și reduce vibrațiile, permițandu-ți să lucrezi confortabil și cu precizie.

Ciocanul este ambalat intr-o etichetă de agățat, care iți permite să-l depozitezi și să-l transportezi cu ușurință. Astfel, vei avea ciocanul mereu la indemană pentru a face față sarcinilor de fixare și prelucrare.

 
Caracteristici:
  • Greutate: 225 g (8 oz)
  • Cap de ciocan din oțel special forjat
  • Tratament termic, șlefuit
  • Maner din fibră de sticlă
  • Ambalaj: etichetă de agățat
 

 


Vă prezentăm seria Tolsen GRIPro - colecția finală de instrumente manuale pentru profesioniști care cer cel mai bun produs. Seria noastră GRIPro are o proiectare de prindere unică care asigură o prindere confortabilă și sigură, permițandu-vă să lucrați cu ușurință și incredere. De la chei și clești pană la șurubelnițe și ciocane, instrumentele noastre manuale sunt proiectate pentru a oferi performanțe și durabilitate excepționale, indiferent de sarcina de lucru. Folosim numai materiale de cea mai inaltă calitate și tehnici de fabricație de precizie pentru a crea instrumente care pot rezista celor mai dure condiții și pot dura ani de zile. Indiferent dacă sunteți in industria auto, de construcții sau de inginerie, puteți avea incredere in Tolsen GRIPro pentru a face treaba corectă. Nu vă mulțumiți cu mai puțin - faceți upgrade la Tolsen GRIPro astăzi și experimentați performanța finală in materie de instrumente manuale.
Caracteristici
General
Greutate:225 gram
Material:Otel
Tip:Ciocan cap rotund
Recenzii pentru acest articol
Nu există recenzii pentru acest articol.
Fii primul care adaugă o recenzie pentru acest articol
Store footer text
Powered by
By expertAcounts.com